zrno369 14 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima originalne delove ali samo od 900rr 1996 sc33 nek mi se javi... Imam nekoliko losih iskustava ljudi su mi slali od drugih firebladova delove i govorili su mi da su isti jer misle da su isti delovi od 1993-1997, a zapravo nisu.. Znaci samo sc33 delovi u dobrom stanju, i po nekoj ok ceni.. Hvala unapred! 1. Far 2. Plastike donje, obe 3. Migavac 1x 4. Desni retrovizor 5. Prednji branik, blatobran, fender kako ga ko zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano Mart 20, 2020 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sve je isto sem fara i prednje maske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan I donja nije ista, juce sam vratio coveku, ne bodu se rupe one kod copavca i onda za toliko koliko se ne bodu, kaci prednji tocak... O tome ja pricam, svi misle da je isto, a nisu iste ni vile, ni diskovi, ni nosac maske, ni migavci...itd idt Veruj mi na tezi i skuplji nacin sam dosao do tog zakljucka Znaci samo sc33 delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 20, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo broja drugara koji ima sc33 u delovima, 062403085 Kornel, reci Nikola mi dao broj i dogovarajte se, ne znam da li sve ima ali nabavices sigurno nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano Mart 20, 2020 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da nije tebi ram od 929 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nile. je napisao: Evo broja drugara koji ima sc33 u delovima, 062403085 Kornel, reci Nikola mi dao broj i dogovarajte se, ne znam da li sve ima ali nabavices sigurno nesto Kornel iz Kule? Nema, njemu sam morao da vratim donje maske Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, ser je napisao: Da nije tebi ram od 929 Nije, nije... Bila prva boja, motor bio ko iz fabrike kad sam ga uzeo, sve originalno, sem srafova za maske koji su bili neke fensi tirkizne boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima prednji blatobran, kompletan sa nosacima i coverom za sc33 nek se javi Jos mi je to ostalo, pa na farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da u celoj Srbiji ne mogu da nadjem jebeni blatobran sa nosačima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 24, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Brki sa foruma, on može da ti izlije od poliestera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, jednom sam se zajebao da mi on nešto pravi dosta mi je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...