Nemanja 1 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Nocas, tj sinoc oko 11h poginuo je moj dobar drugar. iseko ga je auto kod botanicke baste, decko je poginuo na licu mesta..neka mu je laka zemlja i moje saucesce porodici... Ovo mi je prvput da pisem u crnoj hronici nadam se i poslednji....drugari cuvajte se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 17, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Zar jos...!!?? Neka mu je laka crna zemlja.. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 17, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jebote! Nek mu je laka crna zemlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jackpot 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P....Ovo je druga noc za redom da prodjem pored uvidjaja,gde je motociklista upokojen..... Nije mi dobro...Nemam reci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Jun 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nesto vise, kako je doslo do toga... Ako imas nekih blizih informacija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!!! Neka pociva u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi... Shta se ovo deshava???! :-[ R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ne opet :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Jun 17, 2008 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan ja stvarno nemam reci vise... da li je ovo neki znak da svi sa 2 tocka predju na 4 ili sta????? R.I.P. p.s. svakog dana prolazim kroz Bulevar Despota Stefana... svasta se moze videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Uzasno, pa ovo ko da je otvorena sezona lova na motocikliste :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan decko se zvao Nemanja...15 ak minuta pre toga smo zajedno sedeli i pricali....on je otisao po devojku na dorcol i semafor pre banije iz desne trake mu izleti magarac.. nije stigo da se zaustavi i ....mislim uzas.....ja sam van sebe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Jun 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pise u stampanom izdanju Novosti da je neki pickup iz zute trake presao u levu traku, dok kazu i da je u stvari krenuo polukruzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Pise u stampanom izdanju Novosti da je neki pickup iz zute trake presao u levu traku, dok kazu i da je u stvari krenuo polukruzno. ja mislim da je radio polukruzno jer je auto zavrsio u suprotnoj traci...ali to vise nije ni bitno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Neka su mu siroki putevi gospodnji. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tuga tuga tuga, nek mu je laka zemlja. Sad sam gledao snimak na pink televiziji, auto zaista deluje kao da je isao u polukruzno (mada oni na TV kazu da je krenuo da se prestroji). Najtuznije je sto kazu da momak izgleda nije nosio kacigu, scena izgleda uzasno na Tv-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6007 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koji Nemanja, iz kog kraja, sta je vozio? Malo vise podataka o coveku, nek mu je Bogom prosto. Nemanja na motorima ima mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi, zaista uzasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zalost i tuga iza nas je crni vikend , saucesce porodici i prijateljima :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Dejan pa sad i on... saucheshce,nemam komentara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Koji Nemanja, iz kog kraja, sta je vozio? Malo vise podataka o coveku, nek mu je Bogom prosto. Nemanja na motorima ima mnogo. iz krnjace,vozio je plavog VFR-a 750...isti model kao moj...tuga... decko je bio 85 godiste.....mlad momak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6007 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, dete... Hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Idzo 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja...Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zar svaki dan poneko? Neka mu je laka cena zemlja, a porodici i prijateljima iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce .Nek mu je laka crna zemlja i siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...