bogdan 142 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaki komentar je izlisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je covek video kako je na nekoliko GS-ova pukao kardan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6188 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, sta sve nece Srbin da izmisli a Svaba da napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast coveku na trudu,,,,mada mi nije jasno cemu taj lanac,,,ali ko zna,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je covek video kako je na nekoliko GS-ova pukao kardan :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Jun 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jooj, ja nekada vozao jedan sličan, samo bez lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ni meni bas nije jasno zasto staviti lanac na nesto sto vec ima kardan ??? ali dobro... dobra dosetka u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Možda čovek ima neki Scottoiler pa da ne stoji bez veze i skuplja pračinu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 17, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ni meni bas nije jasno zasto staviti lanac na nesto sto vec ima kardan ??? ali dobro... dobra dosetka u svakom slucaju Kao što ljudi voze malo na plin malo na benzin tako i ovaj baja kombinuje kardan i lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6188 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, postoji logicno objasnjenje..... covek je produzio ram, zadnju viljusku, kardan mu je postao kratak. E, sad, mnogi ne znaju da kardan moze da se vari i kako se to radi, da bi ostao u osi, tj, da ne bude negde na spoju nakrivo. O samom poslu, necu nista da pricam i koliko je sve to seceno/vareno u redu, ali covek je napravio ono sto je bezbednije, tj sto ga nece ostaviti na drumu. Snalazljivost na srpski nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lanac? - Moze da se postavi sira guma - R25 ima spor menjac (predvidjen za vucenje prikolice) i fali mu krajnje brzine, sa lancem i malo igranja sa lancanicima se moze naci najbolji odnos, tj onaj odnos koji odgovara vozacu - Mozda je diferencijal vrisnuo pa se covek snasao cime je imao (u ovom slucaju diferencijalom sa moto-kultivatora) - Eksluziva - ima se moze se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sstruja je dao logicna objasnjenja sto se tice redukcije.Meni je ona jasna ali mi nije jasno sve ostalo na motorciklu. Cak su i Kinezi bolje shvatili kastomizirane motorcikle.Ceo projekat je pod starim sloganom: malo kanap,malo zica i eto ti sitroen kolica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh da imam jos jednu fotku ,detalj sa druge strane, lepo resen spoj diferencijala i lancanika uz pomoc hard gume , atek generator za struju ko zna sta je unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Unutra je alternator od fice :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove "minimal art" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik je Goran iz Sida,a preradu u lanac mu je uradio klubski kolega koji je uradio preradu na svom bokseru R60/5 sa kardana na kais. Isto interesantna prerada. To su uradili iz jednog glavnog razloga:diferencijal. Jedan od bivsih vlasnika je imao tolike muke da je odustao od njega. Sada mogu da stavljaju i gume od traktora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...