Kolibri93 9 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: budjevo Motocikl: kolibri tomos a uskoro apenac4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ja gonim plavog kolibri tomos a voleo bi apenca4 da kupim zatosto boravim u selu budjevu kod sijenicu. Uzdravlje ja sam Kolibri93 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodos o imades li koj sir kod sjenicu dadni neke slike od motorce uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolibri93 9 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: budjevo Motocikl: kolibri tomos a uskoro apenac4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima sira za u kucu ne trgujemo ti mi samo daemo mleko u odkup a nem ti slika od azdaju sem kad su me slikali u jarku precuprije haha uleteo malo sa slave popio a ziv covek ne zamerite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10625 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Kolibri93 je napisao: Ima sira za u kucu ne trgujemo ti mi samo daemo mleko u odkup a nem ti slika od azdaju sem kad su me slikali u jarku precuprije haha uleteo malo sa slave popio a ziv covek ne zamerite Dobrodošao, neka si živ i zdrav. I to je za ljude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolibri93 9 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: budjevo Motocikl: kolibri tomos a uskoro apenac4 Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi pa ako se nadjete ovamo na goliju vazda ste dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 729 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5708 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 824 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ti nama i samo uvek kacigu na glavi... Lako bi se moglo desiti da ove godine imate rekordnu "turističku" sezonu. Spremaj ti sira, biće kupaca i para za nekog skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...