vasa.93 2706 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Prava je zverka taj telefon. Nego ovde je malo omašio fokus, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prava je zverka taj telefon. Nego ovde je malo omašio fokus, a?Ako ciljaš na probleme sa fokusom koje je imao, sređeno je updatom, pošto ovde nije promašio ništa, kao što vidiš.A taj auto fokus što je mašio je mašio samo na blizinu i to je sređeno. Sent from my SM-G988B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2706 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ciljam ni na šta, jer uopšte nisam u toku. Što se fokusa tiče, meni ovde deluje da je fokus promašen, jer nije na subjektu nego je na njegovoj pozadini, tj. na reci. Baci pogled na 100% crop, pas je zamućen, a iza njega je sve oštro da se posečeš. Ne zameri, nemam nikakvu krajnju nameru, samo sam primetio ovo što pominjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, vasa.93 said: Ne ciljam ni na šta, jer uopšte nisam u toku. Što se fokusa tiče, meni ovde deluje da je fokus promašen, jer nije na subjektu nego je na njegovoj pozadini, tj. na reci. Baci pogled na 100% crop, pas je zamućen, a iza njega je sve oštro da se posečeš. Ne zameri, nemam nikakvu krajnju nameru, samo sam primetio ovo što pominjem. evo ti cropa fokus je lockovan na njega manuelno, nego je nemiran i okrenuo glavu pa je tu izgubio malo ostrine oko glave, npr telo je izostreno da mozes dlake da prebrojis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Omasen i po meni. Gledajuci na telefonu jedino na kompu da je drugacije ...a taman sam se pitao kakve slike pravi samsung s20 ultra Hvala za sliku.. Sve u svemu pas je prelep..nebitan fokus 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2706 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Slika je super, boje su izvanredne, a isto i pas! Ja moju kuju odavno nisam vodio da kupanje, a ona to tako voli. Jedva je dozovem nazad. Sad samo noću šetamo ko nindže. Što se "tehničkog" dela slike tiče, čini mi se kao da je moje zapažanje gavrela shvatio kao kritiku (izbora) telefona. Nije mi to bio cilj, zaista. Više sam mislio na to da je u pitanju pogrešno odabrana slika za objavu, i da to sasvim sigurno može mnogo bolje sa tom zverkom od telefona. Svi obično slikamo koju sliku preko , pa se onda bira najbolja jer je sasvim normalno da ima razlike, baš ovakvih kakve je pomenuo - da model nije miran itd. Međutim, ovde nije u pitanju motion blur. Ima i toga u predelu glave, ali postoji zamućenje i na telu psa koje je upravo posledica toga što je tačka fokusa iza subjekta. Pozadina koja inače nije ni toliko blizu mnogo je oštrija od samog subjekta. Prema "pravilima" dubine polja, da je fokus na subjektu, efekat bi bio sasvim suprotan - subjekat bi bio super oštar, a pozadina bi bila zamućenija. Elem, smatram i da ovo nije tema za ovakvu diskusiju. Telefon, odnosno kamere na njemu su sasvim sigurno izuzetne. No, u pitanju je najnovije sokoćalo, i kao ljubitelj tehnike prosto sam morao da pokrenem nekakvu diskusiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2706 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, očekujem(o) nove slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da je troll klasican prvo, buraz, pa sam zato odmah to pomenuo. Daleko da "branim" uredjaj, posebno sto mi je prvi android i korisnik sam iOS ekosistema od 2012, ovo mi je prvi android i samsung ikada i veruj mi da ga pljujem svaki dan jer mi je tesko da se naviknem posle 8 godina na drugi ekosistem Evo i spoileru jos 2 slike isti dan slikane, samo su ove u drugoj rezoluciji i onom kamerom od 12mp. Na obe je autofocus bio i iste su mi kao i prva, ja ne primecujem i dalje da je fokus omasen xd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 23, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi Note 10 Pro (Sa telefona na forum, bez podešavanja ičega.) Nije fotkano glavnom kamerom od 108mp. Ovo je wide format a on se fotka drugom kamerom od 20mp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4909 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 9/17/2019 at 11:58 AM, AndjeoPakla said: Reka Mlava, 1km od moje kuce, Nexus 5X jesi bio da pecas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4909 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 12/25/2019 at 9:12 PM, Savan said: Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro pecas li tu ponekad? peca li iko? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan pecas li tu ponekad? peca li iko? Pecao sam više puta, doduše malo dalje na samom jezeru. Slika je od luckog ulaza u jedan gradić gde mi stoji jedrilica. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Fruška Gora Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3582 Napisano Maj 20, 2020 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Markone88 said: jesi bio da pecas? Ove godine ne, ali biće uskoro čekam crva/drvenjaka pa na dubinca, to mi je najveća uživancija. Deda ide skoro svakog dana na skobalja, a meni nekako smor da ga pecam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 20, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi Note 10 Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 20, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 1000 nijansi zelene... Ovčar u pozadini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1083 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano Maj 22, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Mile123 said: Brdo iznad Mirijeva I Karaburme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Marek1987 je napisao: Brdo iznad Mirijeva I Karaburme Jeste, mnogo lep pogled. Juce drugar i ja 4 puta se gubili dok nismo nasli, jednom zavrsili u nekoj sumi bez puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano Maj 22, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Mile123 said: Jeste, mnogo lep pogled. Juce drugar i ja 4 puta se gubili dok nismo nasli, jednom zavrsili u nekoj sumi bez puta. Odrastao sam u tom kraju a pošto sam šumski čovek znam svaki puteljak tu i sad gledajući ovu sliku žao mi je što nemam taj tip motora za planinarenje ali u tom reonu ako ste voljni da istražujete ima sjaaajnih zemljanih puteva odatle pa do sela Slanci, Velikog Sela, i na drugu stranu prema Vinči takođe. A ima i zemljanog puta iz Vinče do Novog Sela samo ne znam u kakvom je stanju. Pokušavao ja i s mojim SV-om takve ture ali nije baš bilo prijatno.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan iPhone XVozim motor, nisam bajker. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 10, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 13, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...