kobra 152 Napisano Octobar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Centar s i zaposleni u njemu su skroz ok.Nisam zaposlen kod njih a i nismo ortaci-samo da se zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam narucio telefonom znaci samo sam video na netu sve je bilo preko telefona i ljudi me ispostovali skroz!!ni ja ne znam nikog licno ja sam to sve narucio u suboticu ali sam rekao upoznacu ih na sajmu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VARADERO 3 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam u toku je popust od 20% na moto opremu. Model EXTREME nesto iznad 400e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne prodaju samo u centar s-u suomy, prodaje i Sale-japanac ili djavo u dimitrijali ispod gradske bolnice, ima sve i svasta ja kupio tamo jaknu itd... original pozzzz MOZE BROJ TELEFONA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan ne prodaju samo u centar s-u suomy, prodaje i Sale-japanac ili djavo u dimitrijali ispod gradske bolnice, ima sve i svasta ja kupio tamo jaknu itd... original pozzzz MOZE BROJ TELEFONA? 011 3970 350 , 011 3970 360 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne prodaju samo u centar s-u suomy, prodaje i Sale-japanac ili djavo u dimitrijali ispod gradske bolnice, ima sve i svasta ja kupio tamo jaknu itd... original pozzzz MOZE BROJ TELEFONA? 011 3970 350 , 011 3970 360 Ovo su telefoni od Centra S, meni treba tel. od Saleta japanca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su telefoni od Centra S, meni treba tel. od Saleta japanca! 062/234-338 Sale Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su telefoni od Centra S, meni treba tel. od Saleta japanca! 062/234-338 Sale Japan HVALA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih pitao za druga da zamene neki deo u motoru tipa lanac bregaste .....oni zbunjeni odvalise cenu da se pusi samo tako.....ja pitam detaljno za servis a oni mi odgovorise..."pa nismo to radili ali snaci cemo se"....plus je trebalo da se ceka vise od mesec dana za deo......ljubaznost u prodavnici i servisu neznaci da ce te i vi biti zadovoljni na kraju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih pitao za druga da zamene neki deo u motoru tipa lanac bregaste .....oni zbunjeni odvalise cenu da se pusi samo tako.....ja pitam detaljno za servis a oni mi odgovorise..."pa nismo to radili ali snaci cemo se"....plus je trebalo da se ceka vise od mesec dana za deo......ljubaznost u prodavnici i servisu neznaci da ce te i vi biti zadovoljni na kraju.... Problem je sto njihov servis ima samo mehanicare za kola.za motorcikl je vec problem(nemaju mehanicara),Rezervni deo ces dobit,i ali kad to se ne zna.Ja sam vec rekao da su u prodajnom salonu ljubazni i skroz ok.U servis idi na durgo mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Januar 10, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan kakve su cene kaciga(vandal,extreme,spex1r) kod saleta japanca? jel nova oprema u pitanju?ima li neko iskustva? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ljubaznost i lice na pravu moto radnju! sto se tice cena najbolje je da se licno proveri, mozda vam nesto bude potaman,kao meni npr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan kakve su cene kaciga(vandal,extreme,spex1r) kod saleta japanca? jel nova oprema u pitanju?ima li neko iskustva? poz cene kao i svugde,max.korektan lik,i nova oprema,sve od opreme kupio kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...