VARADERO 3 Napisano Maj 25, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan CENTAR S BEOGRAD,Trise Kaclerovica 24 011/3970-350 3970-360 MISLIM DA JE NAJOPREMLJENIJA RADNJA U GRADU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan I najskuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitam ja jednog od "njih" u centru s: " koji je od Vas varadero i reklamira C S na BJB forumu?" Odgovor je : "MA NIKO ko bi se zezao sa tim" Dex je malo prenaglio u oceni ali "mlad" je pa ce da nauci! Motori su kod njih (HONDE) najeftinije, kacige i oprema SUOMY jeftinija ooohohohooo nego na zapadu..jer ovde jedino oni drze suomy, Gume DUNLOP OOOHOHO jeftinije nego kod drugih u Srbiji :!: I ljudi su ok ja sam ih smarao 100x za razne gluposti i nikad nisu rekli rec ljutnje ili negodovanja! Imaju i aku BOSH ali cene kod drugih neznam, pa nemogu da poredim. Barem je tako TRENUTNO! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan I najskuplja Eh necemo sad da sitnicarimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ne prodaju samo u centar s-u suomy, prodaje i Sale-japanac ili djavo u dimitrijali ispod gradske bolnice, ima sve i svasta ja kupio tamo jaknu itd... original pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan centar s je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jul 28, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan centar s je dobar ...za izbegavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije...ljudi su jako ljubazni, hoće sve da pokažu (kacige, opremu...) a kod njih sam kupio plastični pinjon za kilometar sat, jeftinije nego da sam naručio iz inostranstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jul 28, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije...ljudi su jako ljubazni, hoće sve da pokažu (kacige, opremu...) a kod njih sam kupio plastični pinjon za kilometar sat, jeftinije nego da sam naručio iz inostranstva. Питај их за делове мотоцикла старијих од 10 година (којих иначе има највише, зар не) па види шта ће ти рећи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitao, naravno. Delovi su skupi, što jes' jes', kompletna iglica sa svim pripadajućim delovima za karburator - ulaz goriva za moj TA je 5 500 dinara. U servisu Honda u Minhenu cena tog istog dela je 50 evra i ruke još toliko...očigledno je problem u našem standardu a ne u ceni originalnih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pitao, naravno. Delovi su skupi, što jes' jes', kompletna iglica sa svim pripadajućim delovima za karburator - ulaz goriva za moj TA je 5 500 dinara. U servisu Honda u Minhenu cena tog istog dela je 50 evra i ruke još toliko...očigledno je problem u našem standardu a ne u ceni originalnih delova. Bas tako. I da nije ovolikih carina i nameta od strane drzave taj deo bi bio jeftiniji kod nas nego u minhenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenje cena za lanac i lancanike za Afriku 650: Gevara: Lanac 8900 din Prednji lancanik 1850 din Zadni lancanik 2800 din U zbiru 13550, ako se uzme kao set 12500 din. Centar S: Lanac 200e Prednji lancanik 50e Zadnji lancanik 120e. Nema popusta na set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 28, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenje cena za lanac i lancanike za Afriku 650: Gevara: Lanac 8900 din Prednji lancanik 1850 din Zadni lancanik 2800 din U zbiru 13550, ako se uzme kao set 12500 din. Centar S: Lanac 200e Prednji lancanik 50e Po kursu od 10 din za 1 eur ova cifra iz Centra S je skroz ok :D Zadnji lancanik 120e. Nema popusta na set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mislite da branim Centar S ali Lalajko nisi naveo najbitniju stvar: da li su potpuno jednaki u Centru S i kod Džolajei po proizvođaču i po kvalitetu lanac i lančanici? Imaš i u Louisu komplet za 100E i za 300E... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mislite da branim Centar S ali Lalajko nisi naveo najbitniju stvar: da li su potpuno jednaki u Centru S i kod Džolajei po proizvođaču i po kvalitetu lanac i lančanici? Imaš i u Louisu komplet za 100E i za 300E... Honda koliko ja znam ne proizvodi lance i lancanike. Na zadnjoj viljusci mog motora postoji nalepnica da se koristi iskljucivo DID 525 lanac, koji prodaje i Centar S. U Louisu za moj motor nisam nasao setove od 100e i 300e vec samo jedan od 140e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas ima puno nezavisnih proizvođača koji proizvode sve i svašta, mnogo je delova sumnjivog kvaliteta, znate i sami da je nalepnice na kutiji i nekakve žigove na delu vrlo lako iskopirati. Znači govorim generalno o kvalitetu delova, naročito onih od kojih glava zavisi....opekao sam se nekoliko puta kupujući duplo jeftiniji deo za auto a na izgled savršeno jednak...pa kad mi se raspao posle 1000 km onda sam se dozvao pameti... ....odo' u offff...a možda i nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Poslovao sam sa ljudima iz CS i sve pohvale, i imaju bas lep asortiman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za skoro sve sto sam pitao od delova kod njih odgovor je bio: " moze da stigne za mesec dana". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za skoro sve sto sam pitao od delova kod njih odgovor je bio: " moze da stigne za mesec dana". Original putuje dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan LIcno sam prezadovoljan salonom Centar s .... covek je imao zivce dok sam 45 min probao kacige jer ipak kaciga treba da bude po MOJIM merilima... uzeo sam Suomy vandal i na snizenju je bila oko 18 000 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj devojci se dopala nekakva Suomy sa cvetićima, koju je našla na sajtu. Otišao sam i pitao ako nemaju da li mogu da poručim. Kaže: Može. - Uf, odlično, kad da očekujem? - Poručiću ponovo opremu za 6 (da, šest) meseci, pa se javi. xaxaxaxaxa Dva meseca kasnije sam bio u prolazu i ponovo svratio da vidim opremu. Ta kaciga sa cvetićima je bila izložena. Poodavno smo kupili drugu... Čovek mi nije jasan. Pretpostavljam da misli kako sam neozbiljan. Moje mišljenje o njemu je identično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, Suomy defender a ne vandal... tu sa cveticima bih u ja nosio da sam ribakaciga vrhunski izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas su mi stigle cizme...kupio sam plitke cizme koje sam reklamirao i uvazena reklamacija! Posto ih nije bilo na zalihama resio sam da doplatim za duboke koje su imale u tom i tom broju i u bojama koje su ostale i dobio sam i popust!!Prva kupovina pa reklamacija i sve ostalo obavljeno je putem telefona!!Jedino sto sam bio ogranicen sa bojama koje su ostale na zalihama! Posebno se zahvaljujem gospodinu Danijelu !!Od mene ISKRENA PREPORUKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Okaci slike da vidimo kako izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam u moto oprema ima tema suomy extreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...