K_A_W_A 947 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi roba iz Louisa jutros. Znaci covek me skroz ispostovao. Jedino sto sam mu i kacket narucio, ali njega nije trenutno bilo. - Bisage (po Lalajkovoj preporuci) - 29e - Jakna - 49e - Pojas - 2e (ovo je smesna cifra) - Pripor (noz, kljesta, itd...) - 4e - Kisno odelo - 14e - Duks - 8e - Privezak za kljuceve - 1e - Kais (Louisov kozni) - 2e - Cirada za motor - 5e - Polu duboke patike (Probiker - City) -19e (za te pare nema ni kineske obicne) E, sad sam komletiran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, he...imamo istu jaknu, pojas, duks, privezak, ciradu i kajš ...a verovatno i patike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan maaaan, scary Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne mohu da verujem da su tako jeftine stvari.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze, zasto da nas klepaju razni likovi na pijacama i susretima? Na svu tu robu covek mi je uzeo nekih 25e provizije. Pa i to mi je smesno. Racunam da sam tu robu mogao negde u BG da kupim vise bi me izasao put, drumarina, nesto da pojedem, popijem, nego sto sam dao vise 25e i to mi je covek doneo kuci. Plus sto je on stari motoras, vozio trke, tako da se razume u sve i svasta. Nema greske. Sve mi je kao za mene da su pravili. Eto jedno pozitivno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, svaka čast, lepo si se prenovio. Treba iskoristiti Louisovo sniženje ove godine zbog sedamdesetogodišnjice postojanja. Svi predmeti na kojima stoji 70 koštaju jako povoljno, čini mi se da se Louis tu odrekao zarade ili bar dobrog dela zarade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj patike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, i da te lepo sluzi oprema! I ja sam narucio iste patike pre neki dan pa cekam da mi stignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E baš ti je svašta stiglo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E baš ti je svašta stiglo ;D Ti to najbolje znas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem da mi das sifre iz kataloga za : Pojas - 2e Bisage (po Lalajkovoj preporuci) - 29e thanks unapred moze i na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_10779279461d4e109d924910f0139a622a/index.php?topic=search&searchterm=10025434&cmd.x=0&cmd.y=0 KOFERI http://www.louis.de/_10779279461d4e109d924910f0139a622a/index.php?topic=search&searchterm=209431&cmd.x=0&cmd.y=0 POJAS - ovde je 3,95, ali je meni lik doneo po 2e bio je neki popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo patike i napisi kako ti se cine a i ostatak opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih. Jedina mana sto su malo deblje na vrhovima, pa je malo ali samo malo teze saltati brzine. Znaci samo malo je teze prebacivati nogu i to samo kad se naglo i brzo prebacuju brzine. Inace su skroz ok. Ipak su to polu duboke. Nisu obicne patike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini druze! Posalji mi samo molim te na PP kod koga si narucio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kako si doshao do svega ovoga po smeshnim cenama??? Sjajna ponuda p.s. neka te lepo sluzi,zlu ne trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Louis slavi 70 godina od otvaranja radnje, pa ima brdo stvari po "slavljeničkim" cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozis motor star dve godine,a kupujes trecerazrednu opremu...cccc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankE 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem, ako i Ja mogu da dobiem kontakt osobu!!(od koje si porucio) Hvala!! POzz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su tikePa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vozis motor star dve godine,a kupujes trecerazrednu opremu...cccc..... Ajde mi reci sta je tu trecerazredno? Osim kombinezona i cirade. Sve je to dosta kvalitetno. Trebao sam da napisem vece cene, pa bi ispao frajer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da svima odgovorim ovde, posto mi stizu i poruke i pitate me u ovoj temi. Znaci, lik dolazi svakog petka. Minimalna porudzbina je od 50-100e. Placanje u napred i uzima 20%. Ako nema sakupljeno porudzbine za min 300-400e, nece da dodje jer mu se neisplati. Ako su neki popusti u radnji, on to javi i vraca ti razliku. Eto i sad znate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mi reci sta je tu trecerazredno? Osim kombinezona i cirade. - Pojas - 2e (ovo je smesna cifra) - Pripor (noz, kljesta, itd...) - 4e - Kisno odelo - 14e - Cirada za motor - 5e - Polu duboke patike (Probiker - City) -19e (za te pare nema ni kineske obicne) Mada je namena tom pojasu samo da zastiti bubrege od uticaja vetra mozda bi mogao da se izuzme sa spiska a sto se tice patika zakljucuces sam cim te uhvati prva kisa, pribor ako ga redovno koristis i ako ti sastavi godinu dana bice dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče patika, ja sam uzeo Forma patike, platio 100 jura i noge su mi bile mokre, kad sam juče stigao kući, tako da ako nisu waterproof patike, za te pare su skroz OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče patika, ja sam uzeo Forma patike, platio 100 jura i noge su mi bile mokre, kad sam juče stigao kući, tako da ako nisu waterproof patike, za te pare su skroz OK E onda su ove sto ja kawa uzeo dobre posto ja imam prethodni model placen po istoj ceni (20e) meni je posle 9 meseci (ne cestog nosenja) pukao gumirani deo koji ide preko prstiju na desnoj cipeli dakle nije puklo od saltanje brzina, zadnju kocnicu ne koristim vec par meseci dakle pukla je sama od sebe. Ja sam juce stigao kuci suvih nogu al su mi zato gace i majce bile mokre al ne od kise nego od onog taksiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...