saxomofon 753 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Satelis je napisao: Danas probao ves, nekih 180km..... fino bas fino radi posao Ne moze da ne radi dobro, Crivit ima fine, a jeftine stvari. I mi imamo OK konja za trku - Cherish, imaju radnju u Takovskoj, preko puta Glavne poste. Ceo set kosta nesto oko 1800-1900din. Mozda je prijatniji kada su hladniji dani, jer je neka mesavina pamuka i poliestera i malo je deblji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16171 Napisano Novembar 17, 2019 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imam takav, kupio bas u toj radnji u Takovskoj..... ovaj iz Lidla bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, u kom Lidlu si kupio, zna da ne bude u svim radnjama pa da znam gde da odem.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan U najnovijem blize Ledinama na NBGu nema!Proverio mi drug danas!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 17, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga uvek. Bude na sezonskim akcijama. Letos i ja kupih. Bas dobar komplet. Oko 2k rsd bese set, mozda i jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, Chika Jimi said: U najnovijem blize Ledinama na NBGu nema! Proverio mi drug danas! Sent from my iPhone using Tapatalk Ako mislis na aktivni ves ja sada bio i ima nekoliko konada ali mali brojevi S, M, L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na aktivni ves ja sada bio i ima nekoliko konada ali mali brojevi S, M, LSad bio u onom starijem na Tosinom ima samo M gornjih delova idem do tog novijeg...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kaki, ovde ima i par donjih ali isto samo LSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ups ispravka! Samo M!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ama pogledaj jos malo na vise u istom redu, ima i gornjih nemo da moram dolaziti da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao prodavce kazu sve izbacili i to je sto je.Mada saznah sada da ima i kod Kit Comerca jos jedan Lidl pa cu ako stignem kasnije.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam navratitiПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan U kom i koja velicina!?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da odem do onog kod Kit CommercaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod kruznog toka onaj novi sto si bio u njemu velicina L i M cinimi se gornji dioПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kad si bio ali ja u rafu videh sve M, povukao nekog mucenog radnika za ruku, reko daj vadi neki bar L ako ima iza... kaze nema vise sve su izbacili. To je sto je. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ama tu u rafi skupa sve vec su gornji raspakovani, nemaju kutije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16171 Napisano Novembar 17, 2019 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nemanja NC750XD je napisao: Dare, u kom Lidlu si kupio, zna da ne bude u svim radnjama pa da znam gde da odem. U V. Ilica na konjarniku, al pre idi do banjice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledao i te raspakovane... sve M! I gornji i kopao i donji... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bas ova sto sam slikao je L vec nisam vidjeo da je uhvatio odsjaj onako na brzaka, pa se ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Novembar 17, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svakako ali necu ni da jurim vise do nove akcije. Od sutra je neka nova akcija svakako. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 927 Napisano Novembar 19, 2019 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poseduje ovo cudo: Google Image Result for https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51UijjBi4EL._SX355_.jpg IMAGES.APP.GOO.GL Ja sam mislio da je booster, ali izgleda da nije. Tj, nema svoju bateriju, nego mora da je ukljucen u struju. Samo ima opciju da startuje vozilo cim se zakaci!? Jel zna neko nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 12, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan I u mom lidlu, sav aktivni veš razbacan, bez ijedne kutije, i sve male veličine ostale.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Decembar 19, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan U novootvorenom Dechathlonu u Višnjičkoj ulici ima više vrsta aktivnog veša (1.sloj) . Najpovoljnije što imaju (na akciji) 1.200,00 din gornji i donji deo. Deluje baš kvalitetno 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...