Dambo1991 0 Napisano Mart 2, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vitosevac Motocikl: Malaguti Madison K400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima Imam problem sa mojim madisonom k400 u vezi struje Motor lepo pali i puni akumulator to je sve u redu Problem je kad pritisnem kocnicu utulji mi struju na svetla i svetla u tabli Da li bi neko znao koji je problem u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Mart 2, 2020 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti sijalica pravi neku spojku (manja verovatnoca) ili ti nevalja negde masa na relaciji akumulator-kleme-sasija-motor-dzek (veca verovatnoca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Mart 2, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Odlična sprava....za izbegavanje. Baš me zanima kako izgleda (konkretni primerak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dambo1991 0 Napisano Mart 2, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vitosevac Motocikl: Malaguti Madison K400 Prijavi odgovor kao problematičan pre par dana sam mu stavio original migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Mart 2, 2020 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan Masina morini 400? Rekao bih po slici da jeste. Egzotika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dambo1991 0 Napisano Mart 2, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vitosevac Motocikl: Malaguti Madison K400 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste taj kazu zeznut agregat ali mene sluzi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Mart 2, 2020 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok agregat, samo su rijetki a rezervni djelovi jos redji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nian 12 Napisano Jul 17, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna dimenzije semeringa radilice za Madisona k400? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa04 0 Napisano Jul 10, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima delove za njega, ne mogu nigde da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...