duledjo 154 Napisano Februar 28, 2020 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da se razume u hi fi odn.elektroniku,naime od skoro imam problem sa prijemom stereo stanica na starom denon risiveru dra 335r.Moze li tu nesto da se uradi ili da ga otpisujem a inace pojacalo radi super ,hvala unapred 065 223 23 82 Dusan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15659 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je pojacalo ok jesi razmisljao mozda da ga povezes sa smart telefonom (recimo) i slusas mnogobrojne domace i strane radio stanice preko interneta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan popravi taj, ili kupi polovan, prepuna ponuda. razmiljas li i o novim tehnologijama DAB+, internet radio stanice!.. razmisli pa pristupi realizaciji! P.S. koju radio stanicu na FM-u mozes da slusas, (ne govorim o sadrzaju, to je pitanje ukusa), a da zadovoljava hiFi-FM minimum standarda? koliko znam 95% pusta *.mp3 telefonske rezolucije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 29, 2020 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imate pravo,samo sto ne znam kako se zove to sto mi treba izmedju risivera i mob. telefona.Nisam se setio video sam kod nekoga al se ne secam gde da koristi mobtel kao tjuner a i ostalu muziku sa interneta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je riknuo Denon tjuner ali ga nisam ni koristio. Kupio sam bluetoot recisiver, preko alija ali ima i ovde, kosta nesto malo. Poveze telefon i pojacalo bezicno i przis, volja ti radio ili nesto drugo a moze i komp da se poveze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Mart 1, 2020 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, lemy said: i kod mene je riknuo Denon tjuner ali ga nisam ni koristio. Kupio sam bluetoot recisiver, preko alija ali ima i ovde, kosta nesto malo. Poveze telefon i pojacalo bezicno i przis, volja ti radio ili nesto drugo a moze i komp da se poveze. Hvala na savetu, gledao sam na kp denon risiver izgleda da svaki drugi ima problem sa tjunerom kao da smo lošu marku izabrali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 29.2.2020. at 20:16, duledjo je napisao: imate pravo,samo sto ne znam kako se zove to sto mi treba izmedju risivera i mob. telefona.Nisam se setio video sam kod nekoga al se ne secam gde da koristi mobtel kao tjuner a i ostalu muziku sa interneta recimo povezivanje,.. ako smo se razumeli! mislim da je to ogroman trud za malo nagrade!? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15659 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2/29/2020 at 8:16 PM, duledjo said: imate pravo,samo sto ne znam kako se zove to sto mi treba izmedju risivera i mob. telefona.Nisam se setio video sam kod nekoga al se ne secam gde da koristi mobtel kao tjuner a i ostalu muziku sa interneta Najjeftinija varijanta je kao sto rece kolega u prethodnom postu da uzmes stereo kabl (kosta od 300 do 1000+ din.) koji na jednom kraju ima 3,5mm muski konektor a na drugom 2x RCA (cinc) konekotora. Skines na telefon jednu od mnogobrojnih aplikacija za slusanje radija preko intetneta i resio si problem trjunera. Naravno, mozes da slusas i svu muziku koja nije sa radija (YouTube...) ili koristis telefon, laptop... kao MP3 plejer, mogucnosti su razne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...