Vjeko 178 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svog caddya. U oglasu na PA sam prilično detaljno opisao. Auto mi je služio za obavljanje sitnijih poslova. Putnički je i nikada ga nisam previše tovario. Više su u pitanju bile kabaste stvari koje nisu mnogo teretne. U njega sam uložio puno i to nikada ne mogu da izvučem. Nov plin, tek urađen veliki servis, novi prednji amortizeri, trap sređen potpuno i urađena reglaža. Ako nekome treba auto ovog tipa, za relativno malo para, evo ponude. Cenu sam spreman da korigujem, prilično, ali bez podcenjivanja. Pročitajte oglas pažljivo, pa ako koga zanima, dogovorićemo se. Volkswagen Caddy WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volkswagen Caddy , 1997. godište, Pickup, Benzin + Gas (TNG) 1390 cm3, vozilo prešlo 240100 km, Kraljevo. Putnička vozila -... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Ključ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...