deki_z 0 Napisano Februar 28, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Beč Motocikl: Honda CB 600 Cafe Racer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima foruma. Zovem se Dejan, imam 33 godine i živim u Austriji. Nov sam u grupi, pa bih htio par savjeta od iskusnijih kolega oko kupovine motora. Vozim Hondu CB 600 1999 god. Cafe Racer (custom bike) i htio bih sada da kupim jedan sportski motor. Dvoumim se izmedju kupovine suzukija k8 750 (presla 40 000 km, cijena 4400 €) i yamahe r6 2010 (presla 35 000 km, cijena 6200 €). Želio bih da čujem mišljenja onih koji su vozili ili posjeduju jedan od ova dva motora. Hvala unaprijed i ugodan dan Vam želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne vidimo tog horneta cafe...nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1769 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da znas,i ja bih voleo da vidim preradjenog Horneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si probao oba motora ili bar da si sedeo na njima. Razlikuje se pomalo sedenje na oba.Zavisno od tvojih gabarita,koji ti bolje legne. Mozda prvo to da vidis koji ti vise odgovara. U predjenoj kilometrazi je mala razlika ,tako da moras da gledas koji je u boljem stanju i da li koji ima istoriju servisaranja itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...