tzok 1 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan nov motor sam palio celu zimu i nikakvih problema nisam imao posle mesec dana nepaljenja......sad sta je sa malo starijim motorima....nish ne znam.... pa to ti pricham machina mora da bude perfektna, a kako mozes da ocekujesh od 20 godina starog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nov motor sam palio celu zimu i nikakvih problema nisam imao posle mesec dana nepaljenja......sad sta je sa malo starijim motorima....nish ne znam.... pa to ti pricham machina mora da bude perfektna, a kako mozes da ocekujesh od 20 godina starog motora hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 14, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan moze lock ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
psiho 1 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan gs 850 suzuki. motor je u vozno stanje ima er brasa na njemu-cena 1150evrica telefon 064 535 11 38 sveta jamaha xt vozno stanje nasa 1250evrica. pozdrzv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan mozda za tvoj ima,znam da je nasha vojska vozila tu 350icu zvao sam trion motors za ovaj model nemaju ni lanchanike. :-[ ne ima i jasminku mnogo lepu cagivu ali nema delova za njih pa me ne interesuju Bogami ima.. Pusti ti Trion, oni su katastrofa, komplet lancanici sa lancem 7000din u KDM-u. Malo se procunja za delove ali se uvek nadje. A shto se tiche Vojske: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...