Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBR 125...

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova

Danas sam cuo da je Kymco Quannon cak 3100 evra :o... Ne mogu da verujem, 100 evra samo jeftinije od Honde CBR, a mislim da je velika razlika, jer ipak Honda je Honda... ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: RF600+

Pre par godina dekonzervirao sam jednu CBR150, koja je uvezena  u Pancevo nova, negde iz Azije ( Singapur ili Malezija) pa je bila malo jace konzervirana za brodski transport. Bila je sivo-crna, i radjena za americko trziste - bez prekidaca za svetla ( stalno je ukjluceno kratko svetlo). Par dana je bila kod mene, pa sam je malo provozao. Koliko se secam utisci nisu bili ocaravajuci. Doduse, odavno nisam vozio male motore, ali imao sam utisak da je manje zivahna od MZ-a ili Tomosovog "Electronica". Tih rad motora. uzane gume, nije me preterano impresionirala ni izgledom, a komentar moje desetogodisnje kcerke bio je: " Sta  je ovo- bicikl?" Mada, ako si pocetnik ovakav motor - narocito  nov, je dobar izbor. Neces imati problema (ni velikih troskova) sa odrzavanjem, sto ne bi bio slucaj sa nekim zivahnim dvotaktasem (NSR), a i deluje kao vrlo ekonomicno prevozno sredstvo, sto nije zanemarljivo sa novim cenama benzina!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja