miges 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cuo da je Kymco Quannon cak 3100 evra :o... Ne mogu da verujem, 100 evra samo jeftinije od Honde CBR, a mislim da je velika razlika, jer ipak Honda je Honda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je to motor na kome ces se zesce smoriti 100%.. ali to je moje subjektivno misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina dekonzervirao sam jednu CBR150, koja je uvezena u Pancevo nova, negde iz Azije ( Singapur ili Malezija) pa je bila malo jace konzervirana za brodski transport. Bila je sivo-crna, i radjena za americko trziste - bez prekidaca za svetla ( stalno je ukjluceno kratko svetlo). Par dana je bila kod mene, pa sam je malo provozao. Koliko se secam utisci nisu bili ocaravajuci. Doduse, odavno nisam vozio male motore, ali imao sam utisak da je manje zivahna od MZ-a ili Tomosovog "Electronica". Tih rad motora. uzane gume, nije me preterano impresionirala ni izgledom, a komentar moje desetogodisnje kcerke bio je: " Sta je ovo- bicikl?" Mada, ako si pocetnik ovakav motor - narocito nov, je dobar izbor. Neces imati problema (ni velikih troskova) sa odrzavanjem, sto ne bi bio slucaj sa nekim zivahnim dvotaktasem (NSR), a i deluje kao vrlo ekonomicno prevozno sredstvo, sto nije zanemarljivo sa novim cenama benzina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...