Mindžake Merava 240 Napisano Februar 23, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor u mom vlasništvu oko 2 godine.Na mene se vodi i registrovan je do polovine jula 2020. Motor sam sređivao i još uvek ga sređujem kao da ću ga voziti još 100 godina. Nabrojaću samo deo stavari koje sam uradio na njemu u proteklo vreme: -Komplet predihtovan sa "Athena" dihtunzima. -Nov lanac bregaste. -Nova zadnja guma (prednja dobra,obe K60) -Nove kočione pločice i kočiona tečnost+čišćenje i razrada kočionih čeljusti. -Čišćenje i štelovanje karburatora. -Štelovanje ventila. -Nove sajle kvačila,gasa (obe) i dekompresora.Sajle su originalne i samo sajle kvačila i gasa plećene 110e. -Novo ulje (Eneos) i filteri.To će biti urađeno ove nedelje. Ovo gore nabrojano je samo deo stvari koje su urađene u proteklih dve godine.Za sve intervencije na motoru imam račune iz "Mcm Racing" moto servisa,gde je sve i rađeno. E sad,najradije bih zamenu za nekih od motora:Yamaha TDM 900,Suzuku V-Strom 650,Honda Varadero 1000,Afrika Twin 750 RD07 ili RD07a.Doplata sa moje strane se podrazumeva. Može i prodaja za keš,a za cenu nazovite 065/290-55-65 Meda p.s. ovo su slike sa današnje vožnje,ovih dana ću slikati motor kompletno sa svih strana i ubaciću ih ovde temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan TTR je juče prodat,tj., kaparisan.Za koji dan čovek dolazi po njega i pravimo kupoprodajni ugovor. Može "lock"!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...