PetkovicBecej 132 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam omasio mesto za temu milim vas prebacite gde treba (al nadam se da nisam). Vidim da se svi igraju sa led migavcima i sve neke probleme i rešenja za te probleme nalazim. Mene zeza nešto drugo. Migavci mi rade ubrzano. Proverio sam sijalice i sve su iste 1/1. Relej prilikom uključivanja istih, prvo napravi jedno bzzz pa nastavi da skljoca (naravno ubrzano). Međutim, kad uključim poziciju, onda trepce još brže. I trepce i osvetljenje inst table i zadnja pozicija (a verovatno i prednja, nisam pogledao). Znaci sve na motoru trepce. Nisam ništa menjao niti cackao od kako je motor kod mene. Primetio sam da brže treperi pri kupovini al sam mislio da je verovatno neka glupost. Ipak je bila maglustina. Prednji migavci su sveži na njemu pa sam se nadao da je do sijalica u njima al očigledno nije... Kako da dođem do neke seme instalacije za cb500 pa da precesljam redom sve, ili je neko imao sličnih problema pa da me uputi u dobrom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kanda ti smrdi masa negde da nije valjana.... to prvo procackaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam tražio gremlina po motoru al mi uteko. Izvadio sam svaku sijalicu, proverio grla, spojeve, uspeo da sjebem jedan poklopac migavca al džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Satelis u pravu pa ti shema nece mnogo pomoci pogotovo ako se neka srpska ruka vec igrala sa instalacijom. CB500sInstalacija.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za šemu. Možda i neće pomoći al ako su novi migavci pogrešno vezani godice. A mozda mi zatreba za neke buduće radove ili probleme. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam gremlina! Novi migavci suviše tanki da bi stala sijalica od 21w zbog balona, tako da može samo od 10w. A kad stavim sve od 10w neće da radi. Sad ili da nadjem sijalice sa manjim balonom il cu da menjam migavce komplet. Donja slika je zadnji (mislim oridjidji) a gornja prednji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 25, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li resio nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 26, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozes mozda da stavis led sijalice ako takve upste postoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Avgust 26, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam. Zalemio sam 2 slabije sijalice. Izvadio onaj unutrašnji deo sa grlom da bi stale obe I sad radi savršeno. A o led sijalicama nisam ni razmišljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na njima bi sijalica trebala stajati uzduž a ne poprijeko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...