mrxfon 1495 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je neki hard enduro ili cross motor za rekreativnu voznju van asfalta. Estetika mi i nije nesto presudna, bitno je da je agregat, vesanje, menjac u dobrom stanju. Cena, sta da kazem, sto jeftiniji Pozeljno nesto tipa yamaha TT, TTR, DT, WR, kawa KX, KLX, honda CR, DT, Suza RM, DRZ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja TTR 600 i WR 450, oba u perfektnom stanju i regirstrovana na mom imenu ako te zanimaju javi se , trenutno su oba bez ulaganja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Februar 21, 2020 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima wr450, ako moze nesto vise podataka o njemu i naravno cena. Može i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...