IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem poviseni vizir za Apriliju Pegaso 650 iz 2002 godine kao ovaj sa slike,ponude na mail ili 063/264-606 Ivica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i bilo kakav info o tome gde bih mogao da kupim vizir ili koja firma ga proizvodi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6513 Napisano Jun 13, 2008 Enduraš, 6436 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3t racing u Balosavi imaju MRA vizire i imas Ivana sa karaburme koji pravi vizire. Brojeve potrazi po vorumu, postavljani su vise puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2302 Napisano Jun 13, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U 3t imas isti, kosta 70 evrica, velika promena na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj da li ima GIVI vetrobran. Ja sam za pagaso stradu kupio original za 120e u skuter centru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Givi i trazim ovo na slici je Givi ali na njihovom sajtu ne mogu da nadjen ovakav ili njegovu oznaku,da li postoji distributer Givija za Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je trion motors. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 16, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan iz Bg-a pravi vizire po meri,znaci sam kazes koliki vizir hoces,i on ti napravi.svi viziri su 3000 dinara. 064 284 7847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan iz Bg-a pravi vizire po meri,znaci sam kazes koliki vizir hoces,i on ti napravi.svi viziri su 3000 dinara. 064 284 7847 Upravo tako, ja imam na mojoj Hondi njegov vizir i extra je odradjen, lepo izgleda i sto je najvaznije nema prelamanja svetlosti kroz njega. Moja topla preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo! Sledi voznja do Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...