MISIRAC 42 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za dve koje su na 2 minita hoda jena od druge: Motoroázis - Budapest XIII. ker. Tűzér u. 11.(predstavnici za Cabreg,Abus....), evo i sajta da vidis sta ima www.motoroazis.hu, a druga je Euromotor group-Budapest XIII, Lehel ut 17/b, evo i sajta www.euromotor.hu (predstavnici za Nolan,Schubert,Kappa,Spyke,Diadora,Sebring...). U ovoj drugoj radnji mozes da uzmes da pazaris i da dobijes TAX FREE papire (u prevodu oko 15-20% nize cene).Do radnji se stize lako metroom, ali i kolima jer su smestene u sirem centru grada.Ako bude trebalo i to cu objasniti. Za ovaj EUROMOTOR imam sve pohvale(kupio sam kod njih 2 Nolan N-102 sa pratecom opremom za komunikaciju(sve sem Bluetooth-a) pa sam dobio dodatni popust do 10%, plus su momci maximalno strpljivi i fenomenalni za saradnju, da sve pojasne i objasne do tancina, a sto je bitno za Madjare je da pricaju engleski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Segedin blizu Tecso-a, solidno opremljeni. Moguc dogovor preko maila i razervisanje opreme bez obaveze. Bikers Store Hause Szeged, Francia u. 22. (62) 642 340 http://www.bikerstore.hu I evo jedan koristan madjarski link. http://motor.lap.hu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2080 Napisano Januar 18, 2023 Drug član, 972 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je tema stara 14 godina. Sad za vikend bih trebao da odem do Segedina, ima li neka radnja sa moto opremom vredna pomena tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11143 Napisano Januar 19, 2023 Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ima, "Shox", i "Kalmar" ja sam bio u te dve, i izbor opreme je pozamašan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 766 Napisano Januar 19, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Sveta krava Prijavi odgovor kao problematičan možeš svratiti i u "galadmotor" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2080 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 972 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2080 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 972 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Shoxu, ostale nisam stigao da obidjem. Sasvim solidan izbor, Givi cini mi se kompletan program da imaju, jos svasta nesto. Cene su srpske otprilike, evro ne primaju kao valutu, samo forinte ili placanje karticom. Daju obrazac za povrat poreza za racun preko 70.000 forinti, to je negde oko 170 evra. Koga ne mrzi da se igra sa tim isplati se svratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1990 Napisano Jun 7 Drug član, 1251 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 1. 2023. at 7:16, Disko Nindža je napisao: Ima, "Shox", i "Kalmar" ja sam bio u te dve, i izbor opreme je pozamašan. Gde ima u Segedinu prodavnica za moto delove? Da vidim za suzuki gn 250 lanac bregaste osovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11143 Napisano Jun 7 Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za delove, ja sam opremu gledao u tim radnjama. A za fazni lanac vidi kod ovih nasih "motodelovi.com" oni su u Senti i nabavljaju delove iz Madjarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1990 Napisano Jun 7 Drug član, 1251 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao, rece DID 9700 din plus spaneri, ode suma na 180 evra. Videcu sta mi je ciniti. Dotegao sam malo spaner rucno al to nije resenje, doduse njemu je automatski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11143 Napisano Jun 7 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram onu mnozinu "spaneri" ,Bandit ima jedan spaner ako se ne varam, ili su mozda mislili na klizace? A s obzirom na ove danasnje opicene cene, 180eur i nije preterano za lanac i spaner ili lanac i klizace, to promenis sad i miran si duugo dugo. Promenio Jun 7 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1990 Napisano Jun 7 Drug član, 1251 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije za bandita, tu sam ne cackam nista, niti lupam glavu, vec idem u zr kod odlicnog majstora, doktora. Ovo je za Suzuki gn 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na koju kilometrazu bi trebalo da se menja lanac bregaste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8336 Napisano Jun 8 Drug član, 3393 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bobni said: Na koju kilometrazu bi trebalo da se menja lanac bregaste? Na istegljenost, vidi se kolko je španer izašao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1990 Napisano Jun 8 Drug član, 1251 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj je isterao ceo spaner. Malo sam ga dotegal, ali to nije nista. Postoje dva resenja, nov i da se malo budzi da ga spaner zategne, ali bih iskreno pre nov uzeo. Ako je jeftinije u Madjarskoj, Segedin mi na 70 km. Pa da uzmem tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...