Brblja 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oeeee zdro, ja sam Bojan samozvani Brblja! Drago mi je da sam pronasao ovaj sajt (po burazerovoj preporuci). Iskreno, ja sam se registrovao samo da bih saznao detalje u vezi sa moto skupom (i ostalim naravno), koji se odrzava u Velikoj Plani! Iz Cicevca sam i lud sam za motorima, iako jos uvek nemam svoj motor, i kako stvari stoje, necu ga imati jos dugo! U Planu dolazim s rekorda, tako da, molim vas, kazite mi kad je defile i ostale zajebancije, da se ne skenjam, ako dodjem u pogresno vreme tj. kasno! Eto, da ne bih otvarao novu temu, odgovorite mi ovde! A, da, treba da kazem nesto o sebi(!), volim da pijem Stomakliju, mada ne smem, jebe me dzeljutka i volim "zajebanciju"! Aj, pa kad vidite rekorda s boracke tablice, ja sam tu! Pozdrav, ja mislim da sam dovoljno rekao, a ima dovoljno i za napomenu!!! *NAPOMENA: Ko misli da pisem previse zareza, molim da odmah sugerise, kako bih se ispravio ili ispravio Saleta i Maju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Nadimak ti super pristaje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! predji na pivo,bolje je od spotaklije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! predji na pivo,bolje je od spotaklije... EXTRA ;D dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao,moras probati moju dudaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, Bojane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brblja 0 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas nasao! pozdrav dobrodosao,moras probati moju dudaru Sta je "dudara"? ??? Hocu, vidimo se u Planu! Jedino sto mi niko ne odgovori ili mi bar recite gde da nadjem potrebne informacije!!! Unapred zahvalan! Evo linka foruma mog mesta: www.cicevac.com/forum Dodjite da offtopicujemo zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan neznas sta je dudara pa to ti je rakija od duda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brblja 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dudovaca se zove u mom kraju, znam i mi pecemo rakiju od sveg voca! Jesi li pio medovacu ikad? Ne da daje snagu, nego ljusti! Ako red bull daje krila, ovo ti daje hiperspejs pogon!!! Niko mi nista ne kaze za MOTO skup u VP sad krajem juna, strah me je da ne saznam prekasno, pa da ne mogu da se organizujem s poslom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...