rodja66 0 Napisano Februar 14, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Karlovčić Motocikl: suzuki srad750 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam kawasaki ex650r 2007g ocarinjen i uvezen iz Amerike 2010g svi papiri ali čim pomenem Ameriku odma sledi odgovor ne može a zašto ne može da se uradi tehnički i registracija pravi odgovor još niko ne daje pa ako iko može da mi pomogne da legalno registrujem ili ću ga tako mi boga voziti i početi da budem ludak u 55godina i da bežim od policije na pravdi boga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 818 Napisano Februar 14, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.... Stvarno ne može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 14, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan srbija do tokija milvokija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Februar 14, 2020 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Radi se neka izmena zakona sa kojom ce moci da se registruju (uz prepravke) vozila uvezena iz zemlji koje nisu u evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat, može. Naravno postoji ALI. Moraju se svi elementi vozila prepraviti na način da odgovaraju evropskim propisima od strane lica sa atestom i reatestirati vozilo. Kad se to sve završi sa 2 sekvoje u papirima ide registracija. E sad, ko sve to radi, nemam pojma. Možda bi moglo preko ovlašćenog servisa al moze da košta boga oca. Mislim da konstrukcijski nije problem već u svetlosno grupi, pokazivacima pravca i instrumentima. Naravno najveća prepreka je euro Norma za koju neznam kako se dokazuje,jer ona nije navedena za vozila za tržište US. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da ne pominješ da je iz Amerike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Februar 14, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @rodja66 pošalji mi JCI da pogledam (lepo ga iskeniraj) pa ću ti reći da li može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 15, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji je to motor EX po naški Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Februar 15, 2020 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ninja 650 ili ER-6F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18275 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 5435 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast koji kupujete te amerikance i sl bez provere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Februar 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ma, danas je tako retardiran zakon da nije sigurno ni da ces motor koji je godinama na nasim tablicama moci registrovati... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.2.2020. at 23:27, ser je napisao: Radi se neka izmena zakona sa kojom ce moci da se registruju (uz prepravke) vozila uvezena iz zemlji koje nisu u evropi Proverena informacija ili rekla - kazala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Februar 19, 2020 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Proverena. U gomili predloga izmena zobs-a za ovu godinu navedena je i ta mogucnost (izmena u clanu 249)... To je sve u skupstini, dal hoce ili kad ce da se usvoji to moras da pitas nekog bota. Oni svake godine usvoje par predloga izmena, ostatak ostave za sledecu godinu i tako u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Februar 20, 2020 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Bez problema se registruju vozila koja su uvezena pre postanka Agencije za bezbednost saobracaja,a to je ako se dobro secam Februar 2012,vozila iz SAD koja su vec registrovana u Srbiji,bez ikakvih problema mogu da produze registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15439 Napisano Februar 20, 2020 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ne mogu ako npr imaju plin da ga izvade, niti prvi put ugrade, sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Mada ima motora koji su se reg pa sad ne mogu jer im traze homologaciju, ili su inicijalno lazirali ili ne znam, znam par koji nikako nisu uspjeli da reg pa se prodaju dosta ispod cijene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15439 Napisano Februar 20, 2020 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, No_LiMiT je napisao: inicijalno lazirali Bas to, samo sada postoji on-line baza podataka pa je taj "papir" izgubio validnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Inace ako naidjete na takve proslijedite mi slobodno jer bi mi valjali za stosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodja66 0 Napisano Mart 14, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Karlovčić Motocikl: suzuki srad750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi motor je uvežen i ocarinjen 2010. sve papire ima ali nije bio registrovan do danas ne želele da rade proveru u AMSS jer agencija za bezbednost ne dozvoljava zbog homol oznake a svetlosna signalizacija je ista kao i kod svih evropskih motora imal neko saznanja kad će ta izmena zakona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 220 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nekih izmena u zakonu decembra 2020.,ne znam da li je nešto promenjeno i po ovom pitanju(čl. 249). Ako neko nešto zna neka javi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...