MikeleST 23 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam stator, daje mi na unimeru otpor 01.2oma, dok po nekom uputstvu treba da bude 0.3 do 0.5 oma. Moram da ga odnesem do elektricara da vidim da li moze se sredi, da li je to mozda uzrok po vasem misljenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 26, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvadi vazdusni filter i izduvaj kompresorom, ako skoro nije mjenjan. Prespoji akumulator od auta i njakaj, mora da upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Februar 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zajebi izduvavanje, stavi nov vazdušni filter, to bar nije skupo. Mada kontam da treba sa upali i sa lošim filterom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Filteri su novi, promenili smo ih pre kraj sezone, ulje i antifriz. Prespajali smo i na aku od kola, i nece pa nece, kad sa onim sprejom nasprejisem karb da na kratko znak, ali posle samo vergla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam stator, daje mi na unimeru otpor 01.2oma, dok po nekom uputstvu treba da bude 0.3 do 0.5 oma. Moram da ga odnesem do elektricara da vidim da li moze se sredi, da li je to mozda uzrok po vasem misljenju? Није узрок.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 26, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, MikeleST je napisao: Filteri su novi, promenili smo ih pre kraj sezone, ulje i antifriz. Prespajali smo i na aku od kola, i nece pa nece, kad sa onim sprejom nasprejisem karb da na kratko znak, ali posle samo vergla. Zatvori slavinu griva, ispusti gorivo iz loncadi karburatora i pali sto ces spricati "Start sprej" u usis i anlasovati. Ako tako upali znaci da ti preljevaju karburatori, jer si pomenuo da su svjecice mokre kada ih skines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Februar 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je čok (sauk,sauh) sumnjiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, Krokodilo said: Није узрок. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Pa sta ti mislis, sta moze da zeza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Branko said: Zatvori slavinu griva, ispusti gorivo iz loncadi karburatora i pali sto ces spricati "Start sprej" u usis i anlasovati. Ako tako upali znaci da ti preljevaju karburatori, jer si pomenuo da su svjecice mokre kada ih skines. Hvala na savetu. Probacu i to da odradim, valjda ce da upali, moram i da pogledam vakum.. Ako ne radice sibica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ti mislis, sta moze da zeza? У шестом посту ове теме типујем на чишчење и штеловање карбуратора.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево у ком положаје стоје карбови код Јамахе тако да ако неки преливаSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Krokodilo said: У шестом посту ове теме типујем на чишчење и штеловање карбуратора. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Odnecu ih negde na čišćenje i stelovanje, nisam to radio do sada, pa ne bih nesto da zeznem. Nervira me najviše što kad je u decembru parkiram radio kao sat, palio na pomisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Теби је проблем и дугачки кључ за свечице и филтер кутија те плаши знам да изгледа замршено.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da izlegleda malo zamrseno, Imam alata otac mi je bio mehaničar, tako da mi je ostalo dosta toga. Imam taj dugacak kljuc za svecice, a i imam i one bas dugacke gedore za patent rucku i kilo kljuc. Svakako ću pokušati da sve što treba skinem i proverim. Vidim da znaš šta pričaš i da si iskusan, zato te i pitam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако одлучиш сам водичу те није проблем.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Krokodilo said: Ако одлучиш сам водичу те није проблем. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Hvala puno. Ajde javicu kad pocnem to da rasturam, verovatno za vikend. Pomoc ce mi značiti, hvala još jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Februar 29, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Da se zahvalim svima na pomoci, motor je konacno upalio. Zamenio sam nove svecice danas i uz pomoc start spreja i zezanja, motor je konacno sastavio i sad radi i vuče normalno. Primetio sam da imaju i neke pukotinice na Usisnom razvodniku karburatora, na sve četiri... moram sad da mu to nadjem negde i zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...