Acko017 192 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od vas zna šta se sve plaća za preregistraciju motora, pre neki dan overen "Ugovor o poklonu" kod notara, odjavljena tablica u drugoj opštini, poništena saobraćajna, plaćen porez, ostaje mi još da platim dadžbine za preregistraciju, napominjem da je motor registrovan do kraja avgusta, pa mi verovatno osiguranje važi bez obzira na to što je druga opština u pitanju? Iskoristio sam online kalkulator registracije, pa me interesuje da li sam pogrešio ili je to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 11, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da treba samo ovo što si obeležio plavom bojom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo to preregistracija yamahe bi koštala svega 3780 + 3300 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1276 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 838 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam skoro nalepnica tablica i nova saobracajna sa taksama 3800 din. Polisa važi iako je na prošle tablice do isteka registracije. Skuter od 300 kubika 2010 god. je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 638 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ako motor ostaje u istoj opstini da li ostaje ista tablica ili se vadi nova .hvala .pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...