zlig0r 1968 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kupih na moto festu u ns-u od madzara za 30ak jura manje Airoh Speed Fire rise, pa me zanima shta mislite o njoj i dali je iko nosio? znam da je jedna od kaciga loshijeg kvaliteta, ali mi rekoshe da je i ova firma medju boljim u toj klasi! ne brinite se, necjete me razocharati ako i kazete da je uzas, svestan sam one "koliko para - toliko i muzike" ali sam uzeo u obzir da me zanima neka 125/250 mashina i da necju jurcati 150.... http://www.airoh.com/_eng/products/fullface-helmets-integral/Speedfire_rise_spr18.html i gde bih mogao da nadjem crni vizir poshto oni na sajtu u ACCESSORIES-u za nju kazu da prave? jel radi neko kod nas uopshte Airoh? ako ne, kako da dodjem do tog madzara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Primoto KTM, futoški put, preko puta Univera u paralelnoj uličici (isto se vodi kao futoški put) koja vodi od satelitske pijace na niže prema Meridijan banci... Viktor radi Airoh. Nešto me zbunilo... kažeš kupio si za 30-tak jura manje od mađara... a ne znaš ko i da li ih radi u Srbiji?! 30-tak jura manje od čega onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1968 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan cenkanjem sam spustio cenu za 30ak jura jer sam ih navatao madjare u nedelju oko 10 ujutru kako utovaraju robu i pakuju se da pale kucji...to je definitivno poslednja kaciga koju su prodali na festu...nadam se da je sad jasnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A šta ako je cena u radnji 50 eura manje od tvoje početne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1968 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan onda mogu samo da kazem da sam se za**bao ;D ;D ;D nije prvi put...a znajucji sebe ni poslednji :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Onda nemoj da ideš kod Viktora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1968 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan zovem ga sutra, sad je kasno da zovem...bolje i to nego da odem do njega (sobzirom da sam na novom naselju) jer ne bih da padnem u nesvest kod njega ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...