gixxer 386 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Poprecni krovni nosaci renomiranog proizvodjaca Thule, za vozila koje fabricki imaju uzduzne krovne nosace tkzv. skije, sirina-raspon im je podesiva, bili su na vozilu Ford Kuga, koje ima prililcno sirok raspon, u odlicnom su stanju, nisu izgrebani, nisu osteceni niti bilo sta slicno, imaju bravice za zakljucavanje protiv kradje, kljuc sam izgubio, ali imam jedan koji ulazi lako u bravice, treba samo bilo koji kljucar da podesi jezicke bravica po njemu, cena je 5500 dinara, pogledajte koliko drugi prodavci traze za ovakve, moguce slanje ili licno preuzimanje,tel:063-177-05-08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sto postavljas novi oglas za istu stvar koju si oglasio pre neki dan. Korekciju cene mozes i tamo da uradis. Ps. Nikako da pitam, jel to Bred Pit u avataru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan To sam ja ,mladjih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pogresio pa postavio ponovo,ne mogu da izbrisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, gixxer je napisao: To sam ja ,mladjih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...