Boban EN 529 Napisano Novembar 11, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, balkanlover70 said: Sve cestitke i sa moje strane i mnogo sigurnih km Isti model ima moj dobar prijatelj (kao braca smo) Imao je problem sa ABS-om (pisao sam o tome na forumu/zatrazio pomoc) a vidim da su ti i nekoliko kolega vec napomenuli - po recima osoblja ovlascenog servisa SVAKE godine se mora menjati ulje u kocionom sistemu Imao sam prilike da cujem od vlasnika istih da je (ne dao blagi Bog) mnogo nezgodno kada "zataji" ABS , pa su mnogi izbacivali ABS modul i montirali radijalnu pumpu Mozda ce te pozvati /opoziv (mozes proveriti i sam na osnovu broja sasije ) da ti promene "glavcinu" zadnjeg tocka I tu su se desavale nezgodne situacije - iako su pojedini primerci radjeni u ovlascenom servisu , nisu se pridrzavali vruce/hladno montiranje pa je posle nekoliko hiljada km doslo do ostecenja osovine final drive a ta popravka zna da koooooosta Sve ovo ti pisem i licnog iskustva Ako drugar bude imao problema nek mi se javi dacu mu broj telefona coveka koji je meni popravio. Inace radi sve vrste motora al za bmw je bas dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Novembar 11, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, el classico said: Ispravno te savjetovali. Svako malo aktivirati ABS pumpu kako se klipovi u pumpi nebi spekli. Naj lakše ugraditi na šljunčanom putiću ili bilo kom makadamu. Kočionu tekućinu svako 2g je ok. Ta pumpa čak može i na remont. Frend baš ovih dana sa R1100RT slao na remont, ođe u CH košta 580fr. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Ma ja stisnem zadnju i ona odradi ABS najsigurnije malo cimne guza i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo takoGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jul 23, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav članovima. Pazario sam gospodina K 1200 S '07. O samom motoru još ne bih pisao, mora tu još kilometara da se pređe... Pisaće se. Za početak bih pitao gde bih mogao naći šrafove za kočione diskove. Postojeći na motociklu su korodirali pa bih da kupim nove. Napraviću, polako, još neki spisak stvari za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12568 Napisano Jul 23, 2023 Ne silazi, 7340 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš original ili ako hoćeš baš lepe od nerađujećeg čelika. Daj mi dimenzije šrafova pa ću ti poslati info koliko košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jul 23, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi bila razlika u ceni, kvalitet pretpostavljam da je zadovoljavajući. Pogledam pa pišem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...za sada sam napravio sam nešto preko1500 km. Utisci su da je motor bukvalno lokomotiva, obrtni moment sjajan. Ubrzanje kad god poželiš i koliko god poželiš, do nekih otprilike 5000 obrtaja ne pravi iznenađenja što kažu linearno, posle je zver. Zbog svoje dužine (međuosovinskog rastojanja) i težine stvarno leži na putu. Nisko težište, agregat je postavljen nisko. Kočnice sjajne, modovi vešanja sjajna stvar, položaj sedenja sjajan (što bi Španci prilikom pregleda motora na većim kilometražama rekli: "Perfeto, Perfeto...") Za moju visinu 189 fabrički vizir vetar dobijam po ramenima i kacigi ali stvarno prihvatljivo. Neravnine ovih naših puteva upija, ne ljulja se. Zvuk Dragon reže. Sve u svemu nesvakidašnji sjajan - Perfeto motor. E sad i po neka sitna zamerka: komandni tasteri (dugmići) raspored- položaj nepraktično, neinstiktivno. Za isključivanje pokazivača ako sam u nešto dinamičnijem saobraćaju moram puštati gas, kočnicu... Jednostavno ne ide. Promenio Avgust 26, 2023 član zoransm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...