luci 0 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jedno pitanje, trebao bi mi klip za NSU prima skuter ima li neko predstavu kome bi mogao da se obratim... to je 175ccm i klip po precniku pasuje sa pretisa ili maxi 175 znaci precnika 62mm.. ono sto mi nije jasno je da li bi to islo posto na ta dva motora postoji razlika u kompresiji i snazi da ne gnjavim o razlici ta dva motora obrati se raus-u iz kraljeva on ih je ranije imao , i ja imam primu-v ( 175) cm ako te nesto zanima. treba mi samo klip za primu pretisov odgovara po precniku, ali ne znam oce li praviti neke ozbiljnije probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan NSU Pretis 175 maksi i nsupretis prima-v ( 175ccm) imaju potpuno razlicite motore , jedan je cetvoro a drugi dvotaktni i i klipovi su im potpuno razliciti , iako istog precnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Kaly Stojanovic BMW R50/5 1972g Sledeca trka motoklasika je 23.08.2009 Aerodrom Vrsac i a brdska trka BUKULJA "Memorijal Predrag Popovic -Zabac" DRAKSI je 20.09.2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Kaly Stojanovic MK Beograd YAMAHA RD400 1976g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan NSU Pretis 175 maksi i nsupretis prima-v ( 175ccm) imaju potpuno razlicite motore , jedan je cetvoro a drugi dvotaktni i i klipovi su im potpuno razliciti , iako istog precnika. to mi je trebalo hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim u drustvo oldtimera ! Kupio sam NSU Pretis 175 '63 god od prvog vlasnika, ima stari tip saobracajne gde su podaci pisani rukom i zadnja registarcija ' 67 god. Nisam bas strucnjak za stare motore ali mislim da je vrlo dobar sto se tice stanja, jedino sto su bandasi i spice poprilicno zardjali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se ovo da srediti, nego ako nije tajna koliko te je kostao ovaj lepotan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo novca, i malo vise vremena i sve ce to biti kako treba.Nego jel on radi kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan E da, sto se tice saobracajne! Kupio ja pre par godina jednog NSU super foxa,125 ccm, prvi vlasnik ,motor za sredjivanje al kompletan.Saobracajna isto tako istekla početkom 60-tih, rukom pisana.Otisao ja u SUP N.Sad, dobar dan ,dobar dan, jel mogu ja da registrujem motocikl ( pre toga sve uredno odradio,ugovor,porez,tehnički), kad oni se uhvatili za glavu kad su videli saobracajnu! Pa jesi ti normalan,gde si ovo nasao,pa nema ga u evidenciji,pa to mora da se trazi u arhivi u podrumu,pa idi ti kod sefa,pa dodji za nedelju dana... Registrovao ja na kraju,dobio novu saobracajnu, al cisto da te upozorim da osim malo novaca i vremena za restauraciju odvojis i malo živaca za administraciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Placen je 400 eura a sto se tice registracije pretpostavio sam cim sam video saobracajnu. Ma snacicu se nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u klub jel bila kakva gajbica ili fijokica uz njega kao Dodata oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto je vec receno , dobrodosao u klub. Budi drug pa slikaj sto vise i kaci da ga malo gustiramo tokom ,,procesa,, . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan deluje da treba vise vremena nego novca....solidno stanje... svaka cast u zdravlju da ga vozas i uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na cestitkama ! A slika ce biti sigurno, prvo da sredim registraciju pa krecem dalje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Kaly Stojanovic MK Beograd YAMAHA RD400 1976g Samo da se pohvalim da posedujem ovakvu Yamahu RD 400, samo sto je neispravna ( izgoreo jedan klip, a ni drugi bas nije nesto ), i sto je jos uvek manje vise fabricka ( nije preradjivana za trke ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je sad oldtajmeristi? Jel tema umrela?Ajde bar da Vas obavestim da ce posledni vikend ovog meseca 28.08.2009.biti organizovan tradicionalni skup oldtajmera u N.Sadu u organizaciji AMK Veteran.Skup traje od petka do nedelje,defile,izložba,reli, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako ce biti ove godine, ali prosle je bilo dosta vozila doduse uglavnom automobila svakako treba posetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Za nepoverovati, u jednom danu sam uspeo da odjavim motor koji je zadnji put registrivan '67god. Pocinjem sa radom za koji dan za Pretisu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko021 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Partizan, iz 1965, treba Karike da nadjem??? Radi ko sat. 15 godina nije paljen ocistili karburator i struju nastelovali upalio odma! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da je Partizan pravio samo beciklove.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko021 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su pravili u subotici sezdesetih godina dok je bilo delova iz Zagreba, nije ih puno prozivedeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan model je cini mi se M50 a ne s38 ajmo ljudi,karike?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Cisto sumnjam da imas dimenzije tih karika , skini cilindar premeri pa da se nadju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Klip je 38mm a dimenzije karika treba izmeriti,uglavnom sire su dosta od tomosovih poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...