Jump to content

Moto Zajednica

CLASSIC BIKES & OLD MOTO

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE

Jeste to je JAWA -500 OHC typ 15 od 1952-1957

.Mislim da je sa Nortonovim motorom(4takta).Inace Jawa je uglavnom imala 2takta motor raznih kunikaza 50.100.125.150.175.250.350....

Kod nas su najcesce bile 250 i 350.

Jeli neko zna jeli ovoga bilo na našim putevima?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 99 postova

Gledam ove slike i blejim ko u bioskopu a pljuvacka mi curi iz usta.Imam tj kupujem NSU Pretis-a,ali sam ljubitelj chopper-a pa sam mislio da napravim neki choppercic za sebe jer su udobni,jedinstveni a za monstrum jakom masinom ne patim.Da ide ono prosecnih 85 km/h i da bude udoban.Ali sam nasao NSU-a,ali nazalost nije kompletan pa zato sam se opredelio za chopper od njega jer mu je masina za pohvalu,cak neki kazu da je bolji od BMW-og 25-e.No ali nije bitno pa sam dosao na ideju da je ostavim kao original ali gde cu naci delove??? Fali far,rucke,rezeorvar a sic je poput ovih kao sa Jawe koji mi se u opste ne svidja.Dali da skinem masinu pa da napravim chopper-a ili da ostavim i da cekam godine dok nadjem delove???

• Zainteresovan, 952 postova

Iskoristi samo mašinu za čopera, nemoj seći ništa nego gurni negde u kraj a za novu osnovu možeš uzeti ram i točkove recimo od neke jave ili nečeg sličnog, mislim da sam video u "prodajem" iž planetu bez mašine u bescenje.

• U prolazu, 99 postova

Iskoristi samo mašinu za čopera, nemoj seći ništa nego gurni negde u kraj a za novu osnovu možeš uzeti ram i točkove recimo od neke jave ili nečeg sličnog, mislim da sam video u "prodajem" iž planetu bez mašine u bescenje.

Pa tako nesto sam i mislio,da skinem masinu i sve ostalo da ostavim na stranu,mozda jednog dana naletim na isti za delove pa nesto kompletiram a za ovaj drugi savijem sam cevi za ram,tockove imam druge,prednji vilu isto imam drugi,rezeorvar napravim,znaci uglavnom bi bukvalno samo masinu iskoristio.Ko ce ga znati,sve ostalo spakujem na tavan,pa kad se nesto nadje,kompletiram.

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

ja imam TOMOS kaisar '69 i '73 i zanima me da li se oni svrstavaju u old timer e?0stabre.gif

jel ovakav

post-2927-0-51850000-1317586930_thumb.jpg

• U prolazu, 96 postova

neznam jel se i ovo računa.moja bivša ljepotica.72 godina ,našao sam ju u jadnom stanju nit kotači se nisu okretali ali ostala je u originalnoj tvorničkoj boji.kad sam ju sredio išla je ko raketa.

post-16499-0-65684300-1331411783_thumb.jpg

post-16499-0-13106100-1331411903_thumb.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja