vlajko_zr 0 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz.. prodao sam motor [ctx], i sad se bacam na razmisljanje sta sledece.. zelim da kupim slican motor, bitno mi je da bude lak, tako da planiram dvotaktni motor, voleo bi da ima alanser[sto i nije tako bitno], vise snage nego ctx [obavezno preko 125cc], da bude preko `90.-`95. god.. i da.. da visina sedla :-D ne bude preko 85-86.. tako nesto...video sam negde jamahu dt 125, al ne znam da li ih ima starijih [ova je bila 04 mislim..], a i chini mi se da mi je visoka.. pa ako moze neko da me uputi sta da trazim,i za koje pare.. dobije gajbu jelena xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan video sam negde jamahu dt 125, al ne znam da li ih ima starijih [ova je bila 04 mislim..], a i chini mi se da mi je visoka.. DT 125 se pravi od davne '74 god. ,jedno vreme sam je merkao (posle prodaje ATX-a), medjutim krenuo sam tada nekim drugim vodama tako da dt-a nisam nikada zajahao, od '91 pa sve do 2001/2002 estetski (a verujem i po pitanju masine) DT se nije mnogo promenio. Sve u svemu jako lep bajk, oko 22 ks u kombinaciji sa 106 kg suve tezine, visina sica je 855mm... Slike: 1991 1996 2000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan malo pre sam vozio od ortaka DT125 iz 85 god....i odusevljen sam kako motor ide i vuce ,skace na tocak ko sam djavo...i to na gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko_zr 0 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Nucleus: `fala ti puno, otvorio si mi ochi.. sve mi odgovara, i cena, i sve.. josh da nadjem nekog lepo, i blizu, i "na konju sam" ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...