milijas 1 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan posto prvi put kupujem kacigu proverio sam treba mi velicina XL to je 61-62 i nasao sam GREX kacigu, zanima me kakve su GREX kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Grex je deo Nolana i koliko vidim da proizvode zastarele modele nolana kao sto je u slucaju N70.. Cini mi se da su OK.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Grex je Nolanov projekat za deo tržišta sa prosečnim potrebama kao i prihodima, u narodu popularna kao - kineska nolanka. Al domaći zlikovci od trgovaca stalno pokušavju da visoku cenu pravdaju i kupce ubedjuju kako je to zapravo nolanka samo ne piše, bla bla.... Dakle jeftina i solidna kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ja je imam i sasvim sam zadovoljan za tu cijenu! nije bucna,malo duva ispod brade,ali nista strasno. sve u svemu sasvim sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...