garabin 6 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Qingqi QM200GY-B(A) polovan ili nov!!! tel: 065/222-34-33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan video sam ga kupio baja u sapcu,lep motor strasno. cujem da ova firma pravi delove za pezoe i da su veoma kvalitetni. srecno sa kupovinom pravi super-moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, ma kupujem ga bratu posto tek uci da vozi i mislim da je ovo pravi motor za njega za pocetak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa uzmi nov, oko 1400e mislim da je u NSu. a polovni se krecu ne ispod 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1443 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Video ga juce na Adi, uzivo je jos lepsi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan 1600 je nov.... ali fora je shto novih nema ;D bar ne u ns..... tako da,taj ko prodaje mozhe da bude bezobrazan sa cenom dosta pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako nema jbt! pa prodaju se u tim kineskim radnjama, za motore... na najlonu je bio jedan lik, i trazio je 1000 za njegov. polovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nema brate moj.... Znam barem 3 drugara koji su bukvalno otishli sa parama i ovi rekli nema..... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni u ns-u ni u bgd-u a fora im je kada narucish da ti kazu 130 si na listi cekanja. To je fora da ga castim 100-150 evrica da bi bio prvi na listi cekanja a motori stizu na svaka 2-3 meseca!!! Djubrad!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan To ti kazhem druzhe,smejurija.... Ko da Desmosedici naruchujesh imam ja drugara koji je spominjao nehsto oko prodaje..... ako se odluchi,ja ti javljam Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan video sam ga kupio baja u sapcu,lep motor strasno. cujem da ova firma pravi delove za pezoe i da su veoma kvalitetni. srecno sa kupovinom pravi super-moto heheh nisma znao da pezo ima i dobre stvari ;D ;D ;D ;D pazi jbg,novo je,par godina ce sigurno biti dobro,a za vise ti ne treba koliko vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jedno godinicu dana da se burazer malo nauci!!! Barem sa njim nece moci da divlja posto je relativno mlad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirossi 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pravi prevoz za 1800 eura sa registracijom i svim servisima ,dok je u garanciji!Toliko je placen! Tako bih ukratko opisao ovog "KINEZA",nije savrsen ali mnogo zanimljiv! TOPLO PREPORUCUJEM SVIM POCETNICIMA, ali i ostalim ljubiteljima dva tocka! ;D Problem je sto je stvarno istina za te liste cekanja koje pominjete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne vredi. Nema nista od cekanja. Ja da ih molim ili podmicujem da mi prodaju motor ne pada mi na pamet!!! Lepo cu mu naci nesto drugo ili nekog polovnog qinqqi GY-a i to je to pa ako ga neko ima neka se javi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas prolazio kroz rumu i u jednoj radnji sam video taj Qingqi QM200GY pa sam stao i uzeo vizit kartu danas su dobili tri komada i cena je 1600e evo ti tel radnje 022 470-800.022 470-700 adresa je 22400 ruma ,glavna 76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala puno na info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Imas ga na batajnickom drumu kada od saobracajne krenes ka galenici,ima tu neki vulkanizer. Video sam stoje par komada pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Ovo za Rumu ne vredi jer su od 125ccm a ja trazim ovaj od 200ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze,ako jos nisi pazario motorcic ja imam da prodam.Imas ga u oglasima pa ako te zanima javi se da trgujemo,nek se nesto desava. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Oglas vise ne vazi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...