Guliver 824 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam polovnu uvex integralnu kacigu. Kad sam htio da joj operem unutrasnjost uspio sam da izvadim samo dva spuzvasta dijela koja dolaze na lice. Onaj veci unutrasnji dio, potiljacni odnosno tjemeni, je nemoguce izvaditi bez ostecenja one pjene ili stiropora (sta je to vec?) Zna li neko da li se to uopste vadi odnosno na koji nacin se taj dio pere ili cisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve može da se vrati uz pomoć superlepka :D Šalim se malo, trebalo bi da budu nekakvi žljebovi u koje se uglavljuju krajevi postave... To otkačiš i na konju si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 824 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ppregledao sam sve i ne nadjoh nista sto bih mogao da 'otkacim' ili 'otkopcam'. Postava je jednostavno zalijepljena za stiropor koji je, opet, nemoguce izvaditi bez ostecenja. Onda mi ostaje da vjerujem kako se taj dio unutrasnjosti ne vadi, ili mozda ipak... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa postava je uvek zaljepljena za stiropor,a kod neke je stiropor zakacen uz pomoc kopci za kacigu a kod nekih je lepljen,tako da u svakom slucaju mozes da je operes sa sve postavom i stiroporom i naravno nista nemoj vadditi napolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa postava je uvek zaljepljena za stiropor,a kod neke je stiropor zakacen uz pomoc kopci za kacigu a kod nekih je lepljen,tako da u svakom slucaju mozes da je operes sa sve postavom i stiroporom i naravno nista nemoj vadditi napolje... Sto je vec bokilic rekao samo peri nemoras nista da vadis, ja sam svoju nolanku tako prao vise puta, samo je zejebano sto onda mora se susi 2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi sprej za suvo čišćenje... U radnjama sa auto kozmetikom, mislim da je sprej za suvo čišćenje sedišta, ali posao odrađuje extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji je model tvoje UVEX kacige. Ja sam na mojoj tek sada otkrio da unutrasnjost moze da se vadi (posle 1.5 god od kada sam je kupio :o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...