sstruja 115 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pumpa za gorivo za Hondu VF750 ili neka slicna (gabaritno i po pritisku)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je na njoj znak Mtsubishi-ja. Mozda odgovara od auta. U tom slucaju na auto otpadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste znak micubisija na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ODGOVARA od japanskih vozila.. Idi kod Saleta japan u Dimitrija tucovića i ponesi tvoju pumpu da premeriš gabarite.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ODGOVARA od japanskih vozila.. Idi kod Saleta japan u Dimitrija tucovića i ponesi tvoju pumpu da premeriš gabarite.. Pozz E pa ne radi se samo o dimenzijama vec i o protoku goriva. Imas pregrst pumpi istih dimenzija kojima se razlikuje protok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Aficu ugradio model 40105...29,75$. Mozete da prelistate ovaj sajt pa uporedi pritiske raznih modela sa fabrickim za VF 750. http://www.aircraftspruce.com/menus/ep/fuelpumps.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...