Marko46y 5 Napisano Januar 30, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav buducim kolegama! Kupujem Suzuki K4/K5 600ccm ili Yamahu R6 ('01-'05), u zavisnosti od stanja/cene. Prednost za Suzuki, pozeljno bez budzevina, tj. sto vise fabrickih delova. Ako bilo ko ima neku preporuku, bilo njegov ili motor prijtelja/poznanika. Unapred hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega... Kad sam video tvoj avatar u temi "kupujem", već pomislih šta je bilo sa Thundercat-om... Kad ono koristiš isti avatar kao i kolega @Biker-Boy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Januar 30, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Marko46y said: Pozdrav buducim kolegama! Kupujem Suzuki K4/K5 600ccm ili Yamahu R6 ('01-'05), u zavisnosti od stanja/cene. Prednost za Suzuki, pozeljno bez budzevina, tj. sto vise fabrickih delova. Ako bilo ko ima neku preporuku, bilo njegov ili motor prijtelja/poznanika. Unapred hvala! Treba da promeniš avatar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46y 5 Napisano Januar 30, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, ThePainkiller je napisao: Pozdrav kolega... Kad sam video tvoj avatar u temi "kupujem", već pomislih šta je bilo sa Thundercat-om... Kad ono koristiš isti avatar kao i kolega @Biker-Boy Pozdrav, opa izvinjavam se, nov sam ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46y 5 Napisano Januar 30, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Blueser je napisao: Treba da promeniš avatar. Hocu avatar ali ne i doktora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno kolega Rossista, nije nam baš isti avatar, tako da nema potrebe da ga menjaš. srećna kupovina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16844 Napisano Januar 31, 2020 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Biker-Boy said: Opušteno kolega Rossista, nije nam baš isti avatar, tako da nema potrebe da ga menjaš. srećna kupovina Pa sad nema al bio je haha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 31, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ahaaa, jbg ja sam tek posle video al nema veze, ionako sam kontao da uskoro promenim avatar ,cisto radi promene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...