Alekre 12736 Napisano Januar 27, 2020 Ne silazi, 7374 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ovakve žabice blatobrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Januar 27, 2020 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na auto pijaci Bubanj Potok ih ima subotom sigurno. Ima par tezgi koje prave sve te zabice od plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzimao od ovih: Motocikli | Oprema i delovi : Zabice plasticne za oklope 05.01.2020 - ID 73081681 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Motoservis Boban. Zabice odgovaraju na vecinu motora za... Imaju u 2 mere, 6 i 7 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 27, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Imam negde puni kesu. Kupio sam pogrešne i bili su preveliki. Moram da pogledam kakvi su pa ti šaljem ako odgovara. Jel se ovo izvlači? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Januar 27, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju... jednu zalomio, dve poispadale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizoni 4 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam tražio žabice za moj motor u Borči u prodavnici auto delova. Čovek izvadi katalog i poče da traži žabicu (kopču) kao moju. Onda ga upitah koji je taj katalog. Pošto mi je pokazao katalog ja ga nađem na netu. Elem, firma SZTR Ugren iz inđije sa brendom Auto Frogy proizvodi kopče (u katalogu tako stoji a ne žabice) za razne marke automobila. Imaju i neke univerzalne. Evo , LINK pa kome treba nek pokuša da nađe odgovarajući. A kad se nađe odgovarajuća lako se raspitati koje prodavnice su im kupci. Razmišljam se da ih nazovem sutra i pitam da li razmišljaju da prave i program za motocikle. ps. Ne znam da li postoji još neka tema u vezi žabica, pa ako admini misli da je moj post prikladniji negde druge molio bih ih da to urade. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...