laki 6 Napisano Jun 2, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi treba neko ko bi mogao da mi namota stator alternatora,riknula je jedna spunla a da bi se ona zamenila mora 4-5 da se odmotava.Ko to radi?Saleta zovem svaki dan ili je nedostupan ili se nejavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 2, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Sasom iz Trstenika tako da ce mi on to zavrsiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne zavrsi, majstor Dule iz Smedereva radi statore vrhunski. Meni remontovao na GPZ-u za 30 € ko nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...