Zokki 32 Napisano Jun 2, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći-užas jedan! Ode čovek ni kriv ni dužan, neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Na beranovcu su nekad vozhene i formule. Neka "C" ili "hobi" klasa. Ne secam se tachno. Moje naiskrenije saucheshce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Saucheshce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jun 2, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bre no comment! Ovo je ruganje i omalozavanje motosporta i takmicara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan TREBA DA NAJEBE ONAJ ILI ONI KOJI SU DOZVOLILI NESI DIVLJAKU DA ORGANIZUJE TRKU,A PRICALO SE KAKO CE SE ZABRANITI STAZA ZA ODRZAVANJE TRKA! SVEJEDNO,BANETA NEMA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bog nek mu dusu prosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E, pa kada vec pricate o tome, evo da vam kazem.. Videla sam se sa Sonetom Divljakom nekoliko puta posle trke te famozne...Informacija koju sam dobila od njega je da je obdukcijom utvrdjeno da je decku tom koji je nastradao otkazalo srce na stazi... Tako mi je bar Sone rekao. Dakle, ne radi se o klasicnom izletanju i pogibiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Beranovac treba svakako zabraniti za voznju moto trka sve dok ne ispuni sve standarde za tu namenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, pa kada vec pricate o tome, evo da vam kazem.. Videla sam se sa Sonetom Divljakom nekoliko puta posle trke te famozne...Informacija koju sam dobila od njega je da je obdukcijom utvrdjeno da je decku tom koji je nastradao otkazalo srce na stazi... Tako mi je bar Sone rekao. Dakle, ne radi se o klasicnom izletanju i pogibiji. Mislis u betonskom kanalu ,za koji neznam stace pored staze bez zastite da se nemoze uleteti u njega a da ta zastita nije betonski zid ??? ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam gde, ali samo prenosim informacije koje sam cula... A da je staza losa, nije...Ocajna je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno je nastala Moto Federacija Srbije, osnovali su je SVI sportski moto klubovi Srbije na konstitutivnoj sednici u prostorijama tadasnjeg AMSJ. Za predsednika je izabran Radomir Vojvodic. Moto Federacija Srbije (MFS) je vodila borbu da odvoji moto sport od auto-moto sporta gde su automobilisti koristili gotovo sva sredstva. Rade je poznat kao prek covek ali ujedno i razuman i on je vodio pre svega borbu sa "starom gardom" AMSJ uz pomoc Kuleta (naseg proslavljenog takmicara) i uz moju pomoc kao generalnog sekretara MFS. Beranovac (staza za organizaciju moto trka) je druga zabranjena staza od strane MFS. Prva je bila "Misheluk" u Novom Sadu posle pogibje naseg druga "Zabca" iz Arandjelovca. Mnogi su se ljutili na Radeta sto agituje (na njegov svojstven nacin) za bezbednost pre svega i ako nema mogucnosti da staza bude bezbedna - bolje je da nema takmicenja na takvim stazama. Ponavljam, Kraljevo "Beranovac" je ZABRANJEN od strane MFS za moto trke zbog: Ivicnjaka, metalnih odbojnika uz stazu, bet. kanala, bandera, protivtenkovskih prepreka (koje su zarasle u travu desno od starta na pravcu) i niz drugih detalja koji ne dozvoljavaju bezbednu trku. Mnogo je onih koji su govorili da je Rade lud, i ko je on, i slicno..........a nasi mladi takmicari su nastavii da ginu. Loncar je u klasi Senior, znaci u klasi gde se voze pretezno Old Timer motocikli sa malom brzinom (70 km/h) pao i poginuo pre svega zbog toga sto STAZA nije bezbedna. Ne mogu pomoci ni lekari, redari, policija i ostale strukture organizacije jedne moto trke kada OSNOVNE bezbednosti NEMA ! Jako mi je zao svakog poginulog takmicara ili nekog iz publike (na poslednjoj auto trci je poginuo mladic iz publike - trke Yugo)...............ali u ovoj drzavi jos uvek nema sluha da se isfinansira izgradnja vise auto-moto staza modernog tipa gde ce mladi talenti moto sporta (i auto sporta) moci da uz publiku (na bezbednim tribinama i obelezenim i zasticenim mestima) da praktikuju ovaj predivan.........ali opasan sport. Izvinjavam se na duzini teksta, zeleo sam da pojasnim...........situaciju. Danas AMSS uz MAS (Moto Asocijaciju Srbije) organizuje Sampionat Srbije i daje dozvole za organizaciju moto trka na "Beranovcu". Oni snose kompletnu odgovornost za SVE nezgode i sve "uspehe" na stazi u Kraljevu. Bivsi gen. sekretar MFS Zoran Mihajlovic (inace licenciran od strane FIM /svetske moto federacije/ i UEM / evropske motociklisticke unije/ kao strucan sportski radnik u oblasti moto sporta)..........znaci znam odlicno o cemu pricam. Moja tuga je neizmerna za svakog nastradalog motociklistu i to je razlog sto i sam bivsi moto takmicar sebi dozvoljavam ovakvu kritiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2789 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je suludo voziti na onakvoj stazi i ne mogu se iščuditi kako učesnici toga nisu svesni. A verujem i da ima ljudi koji dolaze da bi videli padove, i ako sve prođe bez pada, onda im je monotono i nezanimljivo. Ja takve trke ne bi ni mogao da gledam, previše je opasno. Moj drug M.P je tamo nastradao jer je u padu leteo kroz travu, i naleteo na ostatak betonskog stubića, sa teškim povredama kičme,bio paralisam od pojasa na dole i ostatak života bio je vezan za invalidska kolica. Kasnije je izgubio život u autu, prepravljenom na ručne komande. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova staza je definitivno kao da vozite motocikl bez kocnica pa ko prezivi pricace . Mislim da je ozbiljnije nesto zatvoriti nego unistavati tudje zivote zarad radosti i uzivanja jednog dela ljudi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan [beranovac je vojni poligon za obuku Saobracajne Sluzbe ali je s suzenjem drzave i njegova namera menjana pa je koriscen i za obuku drugih vidova i sluzbi. S malo/vise ulaganja on bi se mogao pretvoriti u odlicnu stazu. I Grobnik je nekada bio poligon za obuku saobracajne sluzbe JNA. Ispravak: Automotodrom Grobnik nikada nije bio poligon za obuku JNA nego i građen za utrke motora./quote] Grobnik je i sagradjen kada je stara staza na Preluci zabranjena zbog (ne)bezbednosti! Jos jedan takmicar iz classic kategorije imao je tezak udes i jos uvek je u vrlo teskom stanju. Vecini dobro poznati Karci iz Panceva, koji se takmici u klasi 50 ccm i kao suvozac na prikolicaru, pre desetak dana je testirajuci svoj stari takmicarski "Tomos" u ulici ispred svoje kuce udario u automobil koji je izasao iz sporedne ulice. Covek gotovo celog zivota vozi motore, ima iza sebe godine takmicarskog iskustva, a onda dozivi banalan udes na "Tomosu" koji nije brzi od 60-70 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...