hotazmaj 84 Napisano Januar 20, 2020 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Interesuje me ide li poluoklop sa S modela na N? Godina je 2004. Imam priliku uzeti N model ali mi je s mnogo ljepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Januar 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali mislim da ne može, jer nemaš nosač na vratu šasije tamo gde prolazi viljuška, na koji se šrafi nosač maske, zato može S u N, ali ne obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi moglo iz S u N, a ne može obrnuto? Vrat, ram i viljuške su iste.. Može, samo ti treba sve kompet od S modela, uključujući taj nosač na koji se šrafe plastike bočne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I ovo moje uzmi sa rezervom, na modelu iz '98 i iz' 02 znam da može.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kolega iznad u pravu, tj. na S modelima na vratu rama postoje 2 nosača na koja se šrafi nosač fara i bočnih plastika (podram). Fabrički N model nema te nosače na vratu. Barem je tako na modelima od 98. do 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Januar 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da, S fabrički na vratu ima zavarenu vinklu, i na nju se šrafi nosač maske, Nije da ne može ali moraš da zavariš tu vinklu na šasiju prvo, Ja to nebih radio, to mi je već previše budženje, nebi sakatio i vario po šasiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo uslikao sam taj nosač koji postoji na S modelima i na koji se montira podram: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dugari. Razmisliti cu jos da li se ovo isplati raditiPoslano sa mog C8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dugari. Razmisliti cu jos da li se ovo isplati raditi Poslano sa mog C8 koristeći Tapatalk Ako mislis da ce te S varijanta vise stititi od vetra - nece. Osim estetike sta je kome lepse zastita je maltene ista. Bozio sam S model 3 god. pre njega nejked. Na N samo dobar vizir malo veci od onog osnovnog puig univerzalnog i nastavak koji stavljas kad hoces na voznju van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj dobar? Poslano sa mog C8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ne , ako si višlji od 180cm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj dobar? Poslano sa mog C8 koristeći TapatalkNapravis nastavak kod Ivana od jedno 10 cm koji se lako stavlja/skida kad hoces van grada i radice posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je kupljen. Za sada ostaje ovakav a ako se nadje poluoklop po korektnoj cijeni onda ide na njega. Po broju sasije bi rekao da je bio nekad S model. Cak i na vratu ima prihate za nosac oklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 2, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @hotazmaj Svi ramovi bio N ili S imaju prihvat na vratu za nosac poluoklopa, tako da te to ne buni. I ako vec trazis poluoklop trazi od novije verzije 1200 S mnogo je ljepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...