revolution 52 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato koliko dugo ga prodajes? ;D venčanica ,što bi narod rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, vidim da ovde neko pominje "Vencanicu" i potpuno je u pravu posle TL a cince ti se da svaki motor slabo vuce. Ja imam TL a tri godine i ne pada mi na pamet da ga menjam, jednostavno ne zelim da sidjem s konja na magarca. Moj ti je savet sedi jednom ga provozaj ili neka te neko provoza i njegov si zauvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, vidim da ovde neko pominje "Vencanicu" i potpuno je u pravu posle TL a cince ti se da svaki motor slabo vuce. Ja imam TL a tri godine i ne pada mi na pamet da ga menjam, jednostavno ne zelim da sidjem s konja na magarca. Moj ti je savet sedi jednom ga provozaj ili neka te neko provoza i njegov si zauvek Ni ti nemožeš da ga prodaš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan juce sam bio na keju u zemunu sa devojkom i snimio sam neke likove na gixerima,stoje pored njih i pricaju kako su odusevljeni,ovo ono,i prolazi u tom trenutku neko sa suzukijem tl1000r-om i brunda,svi gledaju u njega,pa i ovi likovi,prodje tl1000r,i sad tisina.Posle ovi likovi upalili gixere,i u poredjenju sa tl1000r-om se cuju kao kosilice za travu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi konzul da dovati TLR 1000 i da od njega napravi projekat, a možda i nije za projekat. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Jun 9, 2008 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda ga nije dovatio, al' ga je sigurno potkacio. Na njegovom TLu su od SUZUKIa i ostali samo agregat i rezervoar. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda ga nije dovatio, al' ga je sigurno potkacio. Na njegovom TLu su od SUZUKIa i ostali samo agregat i rezervoar. Slika......... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan da da slike, sto vise slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...