Dr.Bane 208 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Danas (29. V 2008.) na uglu Njegoševe i Alekse Nenadovića(nisam baš siguran da je ta) motor Ducati 749 je udario u zadnji deo pasata koga je vozila neka žena ako sam dobro razumeo. Inače vozač motora je preživeo i odvežen je u hitnu pomoć (želim mu brz oporavak) Evo i par slika sa lica mesta: Ako neko ima još nekih informacija neka javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,jel mora svaki dan,,,,,,,nadam se da je decku ok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uhhh jbmti...nadam se da mu je ova kaciga bila na glavi Ne verujem da ima neke veze...ali zadnja guma Zelim mu da se oporavi sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8726 Napisano Maj 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ga je raspucao u pasata. Jel zna neko ko je odakle usao u raskrsnicu, prednosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cudno mi stoji ovaj passat, Alekse Nenadovica je jednosmerna ali u suprotnom smeru od ovoga kako auto stoji.... a ko god da je isao Njegosevom imao je prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Plasim se da kaciga nije bila na laktu... Jbt, sudeci po krhotinama neverujem da je isao brzo A tablica RU na pasatu sluti na neki manevar za ludicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 29, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sto odma` ljudi misle sve najgore o vozacu ako ima RU table (ili bilo koje druge sem Bg,mada su RU najocrnjenije),ne stajem na stranu vozaca,videce se ko je kriv,ali odma` paljba po RU. PS Vozacu motora zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 29, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proshla tuda neposretno posle udesa.... Pandur koji je bio na licu mesta kaze da je momak imao kacigu na glavi, ali da je teze povredjen...rekao mi je da su mu radili reanimaciju.... Brz oporavak momku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sto odma` ljudi misle sve najgore o vozacu ako ima RU table Tako bar moja statistika kaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Nek se momak samo brzo oporavi i da nema nikakvih posledica. Ovo je pocelo da se desava svaki dan.Stvarno strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bila reportaža na studiju B i rekoše ovi iz hitne pomoći da je motorciklista Ok, da je zadobio samo par posekotina... Dobro je prošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan I rekli su da nije imao kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao znam koji je momak pao Pre mozda 10-ak dana sam sedeo na uscu i dosao je taj momak sa Dukatijem i imao je na glavi zutu Agv air tech. Seo je blizu mene za susedni sto i onako kroz pricu mi je delovao sasvim ok momak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome sto vidim, krivac je vozac passata. Naime, iza njega je jednosmerna ulica, suprotno od smera njegovog kretanja, a najveca verovatnoca je da je smotao pun krug. Nije mogao da izadje iz te ulice, prvo zbog jednog smera ( ko zna ) a drugo, iza njega je ivicnjak. Da je izasao iz neke ulice, cisto sumnjam da bi stajao ovako pravo ( bio bi auto pod nekim uglom, a i isto tako i prednji tockovi ), ali gledano gde je motor udario, verovatno je " ispravio " zadnji deo auta. Steta za dukca....ili jos bolje receno...steta za onog koji ce platiti opravku. Samo da je vozac ok prosao, posto vidim kacigu na kolovozu ( nadam se da je imao zakopcanu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moju statistiku za ludacke poteze u voznji josh uvek drze PA tablice...RU su sledece, pa zatim SM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Moju statistiku za ludacke poteze u voznji josh uvek drze PA tablice...RU su sledece, pa zatim SM... BG tablice definitivno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Maj 29, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da je motor isao niz Alekse Nenadovica ka Njegosevoj, zatim udario u auto koji isao Njegosevom ka Beogradskoj i zarotirao ga za 45 stepeni, ali nisam bas siguran... Buni me sto se ne vide nikakvi tragovi na asfaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da je motor isao niz Alekse Nenadovica ka Njegosevoj, zatim udario u auto koji isao Njegosevom ka Beogradskoj i zarotirao ga za 45 stepeni, ali nisam bas siguran... Buni me sto se ne vide nikakvi tragovi na asfaltu... Da, a Ducati je tezak 1200 kila, i isao je bar 80kmh kroz Alekse Nenadovica!!! (mada da je milio i nije) Mislim da si malo precenio odnos motor/auto Cini se da je prilicno jasno da je u pitanju nepaznja vozaca auta, plus malo veca brzina motora za taj deo grada, radim u Njegosevoj 69, dnevna kolicina pogubljenih vozaca u potrazi za parkingom je fenomenalna. Samo pamet u glavu i manji gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Maj 29, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... video sam vec FJ1100 koji je okrenuo auto za 180 stepeni Mada, buni me tu sto se ne vide tragovi guma, koji bi trebalo da se vide da se tako nesto desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... video sam vec FJ1100 koji je okrenuo auto za 180 stepeni Mada, buni me tu sto se ne vide tragovi guma, koji bi trebalo da se vide da se tako nesto desilo... A koliko brzo je isao FJ1100? Na tom potezu fizicki zbog guzvi ne moze da se razvije neka znacajnija brzina, pitaj Minu, njen TA stoji preko puta firme. Dodjem do firme u pola devet, onda se u 5 ulica vozam pola sata do 45 min, da bi odustao i ostavio auto na sva 4 Tada ko nekih vozaca dodje do pojave koja se zove kod brace agresora "tunnel vision", tj vide samo potencijalna parking mesta Evo sad javljaju na STB da je motor isao Njegosevom, a da je curka izasla iz A. Nenadovica, znaci iz kontrasmera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ćale mi je rekao da je video na vestima da je vozač pasata skretao iz Alekse Nenadovića desno u Njegoševu i nije propustio motor koji ga je udario u zadnji kraj i poprečio ga po Njegoševoj. Ovaj scenario je i meni najverovatniji, a košenja mislim da nije bilo nisačije strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zar mora svaki fucking dan da se pojavi neka nova tema i to po svemu sudeci zbog cobana(ke) budale za volanom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moju statistiku za ludacke poteze u voznji josh uvek drze PA tablice...RU su sledece, pa zatim SM... BG tablice definitivno ;D Vi iz Bachke ste fini i kulturni u voznji...Ali ovi Sremci & Banacani... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Alekse Nenadovica je jednosmerna u pravcu kontra od pozicije pasata. Tu sam celog zivota i video sam gomile zvekana koji idu u kontra smeru. Da je motor pomerio auto, bilo bi tragova guma, kako je auto klizao. Juce sam ga video u Beogradskoj, normalno je prosao u kontra pravcu od mene, motor mi je delovao kao nov, a cini mi se, da sam ga video i predvece, blizu mene, u Prnjavoru. Nadam se da ce da bude ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Steta. Momak je tu stalno parkiran, mislim cak da radi u prodavnici u Njegosevoj, Nisam ga vidjao da divlja po kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...