Vidak 0 Napisano Maj 19, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine negde septembar - oktobar kupio sam od decka zadnji stender - drzac za motor. mobilni tel koji je tad imao izgleda nije vise u funkciji!? Hteo bih da kupim i prednji ali neznam kako da ga nadjem. Decko zivi negde na Slaviji tacnije blizu Nemackog konzulata!!! Nosaci su bili po vrlo povoljnooj ceni od 25-30 evra, neka italijanska firma. Ako neko ima neku informaciju ili tel molio bih da mi javi. Takodje me zanima ako neko zna neko drugo mesto, gde ima povoljno da se kupe stenderi nek objavi ili mi javi! :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako si vec bio kod njega probaj da se sjetis gdje je tacno pa podji ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 19, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da znam nebih gnjavio po forumu! :? Znam da je ta lokacija ali mu nisam bio u zgradi :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 20, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj bre nekog u okruzenju mora da ga poznaje bar neko. Ili kreni random po interfonima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi ovaj broj i pitaj: 064/14-25-729 (Raja) Ranije je imao a mislim da ima i sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...