Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Otisla masina a vreme je i jaknu da prodam Velicina je xl, na slici mozete videti kako mi stoji, ja sam 193 visok i 110 kg , ima zimsku postavu sa jos okacenim cenama u njoj. Jakna je koriscena ove sezone kako sam uzeo motor, leti je pretopla po meni za voznju kroz grad, na otvorenom je ok. Za hladnije vreme moze lagano bez postave, sa njom je vec vrh jakna, odlicno drzi temperaturu, nigde nije cepana, nikada nije padano sa njom, stvarno perfektna. Cena 79e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 15, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da prepravim cenu, 7500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Januar 18, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...