dubaibike 0 Napisano Maj 18, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet posle duzeg vremena...malo lenjost,malo posao,malo glupost...naime trebalo mi je neko vreme da shvatim da vise niste na MOTO MAGAZIN forumu ](*,) u medjuvremenu se u Dubaiu po drugi put odrzao bike week koji je sad postao tradicionalan,pa ce se odrzavati jednom godisne! 4 dana,oko 300 motora sa raznih strana sveta,2 velike voznje,sjajn vecernji program...sve u svemu odlican provod...evo i malo slika :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 18, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Tamo sve niklovano, a? Lepo, nema šta... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan lijepo nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Maj 18, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan bilo me sramota sto imam obican motor,jer je ovde sve doradjeno i preradjeno,od Rova do Harleya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva sramota,ma GS je lutka i nemas sta doradjivati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 18, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan uuuu , super su slike...a da si uzeo Drag Star , ne bi te bilo sramota :twisted: ... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Maj 18, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan tek bih Drag Stara morao da sredjujem za Bike week,jer ovi sto su bili se cuju glasnije od Harleya \:D/ definitvo bih se zeznuo sa Drag Starom ili bilo kojim drugim cruiserom jer se mnogo vise muvam po gradu nego sto idem na duze easy ride voznje,mada ovde voznja po gradu ne ide ispod 80-100km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...