Krokodilo 3190 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 5262 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fali mu poverenje sa moje strane. Fali mu to sto u korisnickom a i u servisnom uputstvu za temperaturni opseg u kome se koristi, ide druga gradacija, i to donja za dva stepena iznad. Fali mu to sto su prijavljeni slucajevi ostecenja samog motora, za sta barem delimicno uzrok moze da bude i retko ulje. Za mene je ovo dovoljno "fali" da ga vise ne vidim u svom agregatu.Погледај индекс вискозности, видечеш да је вечи од свих нормалних градација. Код ових уља достиже и до 186, а код обичних распона ово је недостижни ниво. Ова уља морају задовољавати највише стандарде и зато код њих нема ништа рецикловано.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6363 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 4703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Krokodilo je napisao: а и цена нижа од "специјализованог" Više puta sam to pročitao, ali se nisam usudio da probam Bemliga, ja u svoje sokoćalo sipam sad ovo ulje, litar ne košta ni 10€, a rekao bih da je sasvim dobro. To mi je zanemarljivo jeftino u odnosu na sve ostale troškove. Ulje-moto 10w40 4t city performance Scooter Eneos 1 L - Lav Auto LAVAUTO.RS Ulje-moto 10w40 4t city performance Scooter Eneos 1 L - ENEOS - Ulje za motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17322 Napisano pre 14 sati Integrisan, 9668 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćeš Eneos....bolje direktno od Tehnoluba uzmi jer imaš iskustva (braca pisao) u dal beše Bugi temi bas o ulju iz te prodavnice gde je dosta niža cena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6363 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 4703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je valjda veloprodaja? Moguće je da može, ko uzima na veće količine. Ja sam mali kupac, a Lav auto brzo isporuči poručeno na kućnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...