stilgar 1264 Napisano Januar 8, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Samsung Galaxy A40 4gb rom, 64 ram, kupljen u telenoru u maju, jedini sam vlasnik do sad, od prvog dana nosen u silikonu i sa staklom na ekranu. Ide komplet pakovanje, slusalice, punjac, iglica za ubacivanje kartica, silikonska obloga i zastitno staklo koje je na ekranu. U garanciji je preko mene u telenoru do maja 2021. Na KP je cena 170evra za kolege moze 160 evra. Razlog prodaje je da sam dobio nov fon. 063 318129 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ubise ovi praznici za kolege cena 150 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Stoji već par dana, pa evo da se zapljunem da sam zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 25, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je telefon kolegi Vjeku, uz sve navedeno dobio je na poklon i preklopnu fotrolu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...