zoran032 58 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan cao ja sam Zoran, iz Cacka sam od nedavno sam postao vlasnik kineskog skutera od 125 kubika, s obzirom na to da mi je ovo prvi motor odusevio sam se prednostima motora u odnosu na auto...eto postadoh i ja zaljubljenik u motore, nadam se da cu sledece godine skupiti kintu da zamenim mog kineza za Malaguti Madison jer mi se bas puno svidja...Moj motor je Sprint Fvision... Jos jednom veliki pozdrav za sve zaljubljenike u motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zorane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Zoki i dobrodosao. Kako te sluzi Sprint?Lep je taj model,mada se meni ne svidjaju te "usi" napred..Ja merkam Sprint Classic-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 27, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zorane i dobro nam dosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodoslici, da kucnem u drvo...za sad sluzi dobro, kupio sam ga pre mesecak dana, nisam ga vozio nesto mnogo jer jos nisam polozio za A ali sam presao nekih 250km...motor je solidan, jedine zamerke koje imam su kocnice (plocice u pahnovi su mnogo losi i ovih dana cu da ih menjam) i plastike koje su losijeg kvaliteta nego na italijanskim i japanskim motorima, ali s` obzirom na to da ovaj motor kosta 1000 eura to mu se moze oprostiti ipak nisu ljudi slucajno rekli "KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav (imenjace )! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Zanimljiv skutercic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao imenjache... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Taj skuter super izgleda s obzirom kolko kosta, samo da nema ta dva periskopa naprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak. Lepo ti izgleda skutercic, al ja bi mu te rogove odma okrajcovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Zorane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan BOLJE VAS NASAO!!! hej ljudi puno vam hvala na dobrodoslici!forum je ekstra kao i ljudi na njemu, malo sam prelistao po foumu i vidim da se svi rado pomazete,pa ako mogu i ja da budem od neke pomoci tu sam... puno pozdrava za sve bajkere i sve one koji ce to tek da postanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe i Kineza iz Crne Gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prole 0 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ZORANE POSTO JE PROSLO NEKO VREME KAKO TE SLUZI SPRINT? KOLIKO IDE I SL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan lep i zanimljiv skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i puno bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter lepo izgleda, a ti nam dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ljudi bas vam hvala na dobrodoslici...ja nisam bio na forumu malo duze vremena jer sam imao nekih problema na poslu a i bio sam na letovanju 15ak dana...nadam se da cemo se videti ovaj vikend u ivanjici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Moj kum ima Sprint Falkon. To mu je vec drugi Sprint. Samo ga redovno odrzavaj, i pozatezi sve srafove, i neces imati nikakvih problema. Nek ti je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...