Markone88 4886 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju slusalice iz naslova. Kao nove, jednom sam ih punio, 3 puta koristio, nisam im nasao primenu. Odlicno se cuju, baterija traje bas dugo, imaju dosta dodataka za prilagodjavanje razlicitim usima, ja nista to dirao nisam. Cene po sajtovima se krecu od 80 do 110 dolara. Ja moje prodajem za 50 evra. Kontakt na pp ili na 062 92 115 82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moze popust ako se nekome svidjaju, greota da stoje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...