Balansero 0 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ucim se da vozim motor, valjda cu nauciti... Sto bi bata Joca rekao: "Sad da ga pitas jel bi znao avion da vozi,i to bi rekao da zna....Balansero" Pavle Vujisic - Povratak otpisanih ;D Pozdrav svima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! P.S. Niko se naucen nije rodio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan doro nam došao :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj aj polako pa ces nauciti,a kad naucis.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Balansero, i samo polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 27, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxax bravo, dobro nam dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 27, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam biće i motora uskoro... ??? Ako hoćeš ovih dana ću biti slobodan pa da malo probaš pravi menjač, Hondin a ne onaj od Saše bg-a. ;D ;D A i moj motor manje košta i dobar je za početnike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balansero 0 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Balansero, i samo polako De si Sale ucitelju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balansero 0 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam biće i motora uskoro... ??? Ako hoćeš ovih dana ću biti slobodan pa da malo probaš pravi menjač, Hondin a ne onaj od Saše bg-a. ;D ;D A i moj motor manje košta i dobar je za početnike Sve znam Vuce, u opticaju je BMW GS650 ST; On je slican tvojoj masini. Mada sam ja pre za Yamahu Fazer ili Suzanu SV650... Videcemo uskoro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan to je ucenje! odmah na 600-650ccm! dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...