saxi 580 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad je proradio sajt zastupnika za Nolan,Grex,X-Lite i tu natrcah na ovaj model flip up kacige x 1002.Jos nisam saznao cenu (zvacu sutra) pa me interesuju iskustva ako neko ima sa doticnom, a i uopste sa Xlite kacigama jer se spremam da uzmem Nolan N-102 pa bi i ova mogla da udje u obzir, pretpostavljam da je jeftinija, a ono sto mi extra odgovara je da ima pripremu za N-Com sto mi se jako dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan X Lite ce pre da bude skuplja nego jeftinija.... Kada sam kupovao svog nolana, pre 2 god, tako je bilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan X-lite je gornji dom. Skuplja je od Nolana...verujem nekih 20ak posto. Toliko je taman i kvalitetnije izradjena (zavrsna obrada, ventilacija, poneki materijal...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan E jebalo majku, a ja se bas ponadao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 26, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam skoro do njih. Koliko sam skapirao, glavna razlika je to što su x-lite trokompozitne, a nolan nisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih danas da pitam za cenu kad dobih odgovor sa cudjenjem sdruge starne slusalice da tu kacigu uopste nemaju U trenu sam pomislio da sam ih pitao kad stize zejtin kad se lik zablokirao mojim pitanjem.A kad sam ga pitao koliko kostaju i sta mi je potrebno za komunikaciju sa mobilnim i suvozacem i naglasio da me interesuje varijanta bez Bluetooth-a, momak odgovara da mi treba Basic i Intercom kit i da to kosta oko 6000 dinara, pa ga lepo priupitam koliko tacno, a on ce pa oko 6-7000?!Poslovnost mi je na nivou ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...